Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Επισκέψεις και αυτοψίες του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου σε συνοικίες της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου

13639614_1588076341486331_634514556_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13639614_1588076341486331_634514556_o.jpg

 

Συνοικίες της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου, επισκέφτηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου του 2016 ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψίες και να δρομολογήσει θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των ακινήτων του Δήμου και την ποιοτική αναβάθμιση των περιοχών.

 

Ο κος Χατζηδιάκος επισκέφτηκε τις συνοικίες: των Αγίων Αποστόλων (Μέγγαβλη), της Ηλιούπολης και της Αγίας Αναστασίας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κα Άννα Ζωάννου, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, υπεύθυνο σε θέματα Πρασίνου κο Στέφανο Κυριαζή, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, Μίλτο Παγκά και υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

Αρχής γενομένης από την συνοικία των Αγ. Αποστόλων, ο κος Χατζηδιάκος πραγματοποίησε αυτοψίες στης κτιριακές δομές που στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου, ΚΕΠ, ΚΗΦΗ, Δημοτικό Ιατρείο, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών, καθώς και τις δεξαμενές υδάτων και στη συνέχεια, πραγματοποίησε αυτοψίες στους κοινόχρηστους χώρους και το πάρκα της περιοχής. Παρουσία του ανάδοχου εργολάβου για τον καλλωπισμό και την ανάπλαση των πάρκων κ. Σάββα Τρούλλη , ζήτησε την επίσπευση και ολοκλήρωση των εργασιών, όπως και την άμεση παράδοση του έργου. Ο Δήμαρχος Ρόδου απευθυνόμενος προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ζήτησε επίσης να δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την δημιουργία νέας παιδικής χαράς και την τοποθέτηση παγκακιών, όπως και την άμεση αξιοποίηση των γηπέδων 5Χ5, πλησίον του κεντρικού γηπέδου των Αγίων Αποστόλων, που έχουν παραχωρηθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Γ.Σ Ρόδου. Στα άμεσα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι η εξεύρεση πόρων για την αξιοποίηση της κτιριακής δομής επί της οδού Γιάννη Ρίτσου, και η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων για υπαίθρια και εμπορική χρήση, με την δημιουργία λαϊκής αγοράς.

 

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Ρόδου, πραγματοποίησε αυτοψίες στα δημοτικά κτίρια στην περιοχή της Ηλιούπολης, στα οποία ο δήμος προσβλέπει στην αξιοποίηση τους, καλύπτοντας παράλληλα και αρκετά αίτημα συλλόγων για προσωρινή ή μόνιμη εγκατάσταση.

 

Τέλος, ο κος Χατζηδιάκος επισκέφτηκε το νεοκλασικό κτίριο που έχει παραχωρηθεί στο Δήμου Ρόδου υπό τη μορφή δωρεάς, από την οικογένεια Πανα, στη συνοικία της Αγίας Αναστασίας, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Κουρβουαζιέ και ζήτησε από τις υπηρεσίες να συνταχθεί σχετική μελέτη για την αποκατάσταση του.

 

 

f2cc9f7f-cbf8-48ee-9868-87797eb91081.jpg

a574f5ca-5a04-4230-88dc-d01f88145657.jpg

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου: Το “Δέντρο της Αγάπης” μας περιμένει!
Η 95 ΑΔΤΕ εγκαινιάζει Έκθεση στη Λέσχη Αξιωματικών για την 70η Επέτειο Ενσωμάτωσης Δωδ/σου-2 Μαρ στις 8:15μμ
Κι άλλες απώλειες για τον Γιώργο Χατζημάρκο-Αποστροφή προς τον Περιφεριάρχη Ν.Αιγαίου και από τις Κυκλάδες με μομφές από την Θεώνη Λειβαδάρου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.