Πόρτα στην Πολιτική

Εντυπωσιακή η προσέλευση στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Ι. Παππά στην Κω

Spread the love

Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά σήμερα το βράδυ στην Κω.

 

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Θ. Μουζουράκης, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Βαγγέλης Μουζουράκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Νικολής, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πλήθος κόσμου από την πόλη της Κω αλλά και από τα χωριά.

 

Με το πέρας του αγιασμού και τις ευχές από τον πάτερ Βασίλειο, τον λόγο πήρε ο υπ. Βουλευτής Γιάννης Παππάς. Αφού ευχαρίστησε αρχικά όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή που του έκαναν να βρίσκονται σήμερα στα εγκαίνια του γραφείου του, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι αισθάνεται ότι Η Κως είναι μία μεγάλη οικογένεια και ο ίδιος νιώθει Κώος, γεγονός που τον κάνει να έχει χρέος απέναντι στους πολίτες.

 

Είναι εδώ για να παλέψει σε ένα σκληρό και δύσκολο αγώνα. Προσομοίασε την Ελλάδα με καράβι, που πέρασε από πολλές φουρτούνες και τρικυμίες, με έναν καπετάνιο που δεν πρέπει να αλλάξει, αφού μπαίνει πλέον σε πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας. Κατανοεί την αγανάκτηση του κόσμου, αλλά επιμένει ότι οι Έλληνες πρέπει να αφήσουν την νοοτροπία της μιζέριας και της καταστροφής γιατί είμαστε γεννημένοι οραματιστές.

Μετά από 2 χρόνια δημιουργίας πλεονάσματος, το κράτος είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τον πολίτη, τον φοιτητή, τον συνταξιούχο.. Χτίσαμε ένα γήπεδο που δεν πρέπει να αφήσουμε να καταρρεύσει, αλλά ήρθε η ώρα να “παίξουμε μπάλα”.

 

Θα μπορούσαμε να τους αφήσουμε να κυβερνήσουν, γιατί πολύ απλά σε 8 μήνες θα καταρρεύσουν, αφού είναι αδύνατο να υλοποιήσουν αυτά που υπόσχονται. Όμως, ΟΧΙ οφείλουμε να παλέψουμε για τα παιδιά και την πατρίδα μας και να μην τους εμπιστευτούμε. Αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς και είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Όχι έργα του χθες αλλά έργα που βλέπουν μπροστά.

Συντονισμένα για το καλό όλων, 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε για την Ελλάδα, Νέα Δημοκρατία και Γιάννη Παππά.

 

Παρακολουθείστε την ομιλία του κου Ιωάννη Παππά

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/-tYxdCwdz18″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
SHARE
RELATED POSTS
Μικρή ιστορική (πολιτική) αναδρομή, του Δρ Βασίλειου Μαστρογιάννη
Δεκτή η Τροπολογία Αρβανίτη: Όχι στο ψαλίδισμα του προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και τις Εξαρτήσεις
Αναζητώντας Ικανούς υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, της Σόφης Παπασπύρου
1 Comment
 • Κομπάρσος
  16 Ιανουαρίου 2015 at 05:35

  Δέν νομίζετε κ. Παππά οτι έχει έλθει πια ο καιρός οι υποψήφιοι διαμορφωτές των τυχών μας να μή κάνουν εγκαίνια και αγιασμούς σε δύο-τρία πολιτικά γραφεία, να μή μοιράζουν φυλλάδια και sms, να αλλάξουν τα (πανάκριβα) στερεότυπα στην επικοινωνία τους με τους πολίτες;

  Υ.Γ.
  “Σου στέλνω χαιρετίσματα
  με δυο μικρά πουλιά
  λιγότερα συνθήματα
  και πιο πολλή δουλειά”

  Μιχάλης Μπουρμπούλης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.