Αναγνώστες

Ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, την κοροϊδία και στις κυβιστήσεις, του Λογομέτρη

emoticon-εύθυμος-8727839.jpg
Spread the love

emoticon-εύθυμος-8727839.jpg

Ο Λογομέτρης είναι αναγνώστης της Πόρτας

 

 

 

 

 

 

unnamed-2--2-thumb-large.jpg

Μετά την εκταμίευση της πρώτης δόσης των 26 δισ. ευρώ ή μέρους αυτής, δηλαδή σίγουρα μετά τις 20 Αυγούστου, αναμένονται -αν υπάρξουν- οι όποιες εξελίξεις στο μέτωπο της ψήφου εμπιστοσύνης την οποία πιθανώς θα ζητήσει από τη Βουλή ο Πρωθυπουργός, όπως διέρρευσε χθες το Μαξίμου, διευκρινίζοντας ότι «μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον ESM και την εκταμίευση του ποσού που προβλέπεται, η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια».

 

Η πιθανή κίνηση του Πρωθυπουργού να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής πάντως δεν είναι τίποτε άλλο από κοροϊδία. Είναι άλλωστε αδιανόητο να ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης από τη στιγμή που πολλοί βουλευτές του κόμματός του, καταψήφισαν τα σημαντικότερα νομοσχέδια απ’ όσα στο διάστημα των επτά μηνών της διακυβέρνησής του έχει φέρει στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας, θα έπρεπε να έχει ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του κατά τη συζήτηση για το τρίτο Μνημόνιο στη Βουλή, το οποίο αποτελεί κορυφαία επιλογή της κυβέρνησής του.

 

Από την άλλη παραιτούνται ένας μετά τον άλλο ταστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε επίεπδο Νομαρχιακών Επιτροπών καθιστώντας σαφές ότι έπαψαν να έχουν εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό και στην στενή ομάδα του Μαξίμου, που θυμίζει πια κατάφωρα το παλιό ΠΑΣΟΚ.

 

Συγχαρητήρια κ. Τσίπρα, καταφέρατε το απίθανο: αν και αγύμναστος, να κάνετε τις πιο επιτυχημένες κωλοτούμπες. 

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ωραία η θεωρία, της Όλγας Βλαχοπούλου,
Χορεύει ζεϊμπέκικο, της Μαρίας Σκαμπαρδώνη
annaDeligiannitsioulpa.jpg
Και ύστερα ήρθαν οι ομόφυλοι!, της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.