Ανοιχτή πόρτα

Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος μαζί. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

Alexandra Karakopoulou - Zisser
Spread the love

Alexandra Karakopoulou - Zisser

 

 

 

 

 

 

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

 

 Τα θαύματα της Μέλισσας

Πατήστε τον σύνδεσμο για τα προϊόντα

Εδώ το e-shop

 1464161061.png

 

 

eklepsi.png

 

Αισθάνεστε περίεργα αυτόν τον μήνα; Νιώθετε πως θα εκραγείτε και δεν ξέρετε ποιον θα πάρει πρώτο η «μπάλα»; Έχετε ξαφνικές εξάψεις και δεν μπορείτε να τις δικαιολογήσετε; Βλέπετε παντού λάθη, επιλογές που τελικά δεν βγάζουν εκεί που θα θέλατε; Ο σύντροφός σας κάνει τα νεύρα «τσατάλια» και αισθάνεστε πως δεν σας καταλαβαίνει κανείς;

 

Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο αστρολογικό χρονικό διάστημα. Ο μήνας Σεπτέμβρης μας τα λέει περίεργα και αυτό με το που πάτησε το πόδι του. Εκλείψεις, Πανσέληνοι, όψεις που μόνο κάτι σε «μπουρλότο» μπορεί να θυμίζουν και εμείς οι Αστρολόγοι δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε και τι να αφήσουμε στην άκρη για να μην προκαλέσουμε «πανικό».

 

Τα μηνύματα που έχω δεχθεί τον τελευταίο καιρό και η προσωπική μου «ανακατωσούρα» μου φτάνουν και μου περισσεύουν ως αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία. Ναι, αγαπημένη μου φίλη Όλγα, οι πλανήτες εκεί πάνω κάνουν πάρτι εις βάρος μας. Μας αφήνουν που και που μια πορτούλα για να παίρνουμε αέρα και μετά μας βάζουν ψυχικά, εσωτερικά «βαρίδια» να κουβαλήσουμε.

 

Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, έχουμε την τελευταία έκλειψη Σελήνης για το 2016 και αυτό μαζί με Πανσέληνο στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων. Θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, πραγματικότητα και όνειρο, τάξη και χάος είναι μερικά από τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο.

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο μαχητικός πλανήτης Άρης, ο επικοινωνιακός Ερμής και ο θεραπευτής πλανήτης Χείρωνας συμμετέχουν, αλλά δυστυχώς με αρνητικές όψεις. Οι συναισθηματικές εντάσεις δεν λείπουν και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θέλουν την απαιτούμενη προσοχή. Ότι δεν άξιζε πραγματικά να αντέξει στον χρόνο είναι καιρός να μπει στον δρόμο που του αρμόζει.

 

Προς Θεού ! Δεν είπε κανείς να κλειστούμε όλοι σπίτια μας και να βγούμε την πρώτη του Οκτώβρη πάλι, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στα μικροατυχήματα, στους καβγάδες χωρίς λόγο, στις κακές συνεννοήσεις, στην σωματική καταπόνηση… με λίγα λόγια αν είναι να κάνουμε κάτι που προϋποθέτει μεγάλη προσοχή ή περιλαμβάνει κίνδυνο, ας το αφήσουμε για λίγο αργότερα.

 

Ποιους επηρεάζει; Θα τολμήσω να πω όλους λίγο-πολύ. Είναι κοινώς αποδεκτό πως ο βιορυθμός μας επηρεάζεται από τα φυσικά φαινόμενα και όσοι έχουν στο προσωπικό τους Ωροσκόπιο πλανήτες ή όψεις στους Ιχθύες τότε σίγουρα θα αισθανθούν πιο έντονα αυτές τις συνολικά 6 ημέρες (3 ημέρες πριν την Έκλειψη/Πανσέληνο και 3 ημέρες μετά).

 

«Το λάθος, αγαπητέ μου Βρούτε, δεν είναι στ’ αστέρια, αλλά μέσα μας»

(Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564/1616)

 

SHARE
RELATED POSTS
Ο Νίκος για τον Νικόλα, του Γιώργου Αρκουλή
1557482_10151909930297844_2092844726_n.jpg
Για ένα νεκρό κουνάβι, του Μανώλη Δημελλά
NASA: Ο ιστορικός πρώτος αποκλειστικά γυναικείος διαστημικός περίπατος (βίντεο)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.