Βιβλίο

“Εκδόσεις Καλέντης”: Βιβλία με λόγο ύπαρξης!

P1011031.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

P1011031.jpg

 

 

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον είναι να τον συναντήσεις. Ο εκδοτικός οίκος ΚΑΛΕΝΤΗΣ βρίσκεται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 74, στο Ελληνικό, απέναντι από την θάλασσα. Εκεί φτάνεις με το μετρό, πολύ γρήγορα. Τερματικός σταθμός. 

 

Είναι από τα πιο γλυκά και αποδοτικά μικρά ταξίδια του κέντρου. Περπάτας λίγο και μπαίνεις στον κόσμο του καλού παιδικού, εφηβικού, λογοτεχνικού βιβλίου. Οι εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗΣ έχουν αποδείξει την ποιότητά τους στις επιλογές τους, καθώς συνεργάζονται με τον Ευγένιο Τριβιζά, με την Ελένη Γκίκα, την Αλκυόνη Παπαδάκη, τον Χρήστο Μπουλώτη, την Μαρία Ξυλούρη,  τον γάλλο μαθηματικοφυσικό Κριστόφ Γκαλφάρ, φιλόσοφο Ζιλ Ντελέζ, τον Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, εκδίγουν αποκλειστικά Αλέξανδρο Δουμά, Μισέλ Φουκώ,Τζώρτζ Στάινερ, Ζαν-Κριστόφ Γκρανζέ, Μετίν Αρντιτί και πολλούς άλλους έλληνες και ξένους συγγραφείς.

 

Διαθέτουν Βιβλιοπωλείο-Art Shop, ενώ υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις των εκδόσεων ΚΑΛΕΝΤΗΣ. Οι μικροί αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους συγγραφείς, να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις, βιωματικά δρώμενα, με στόχο την ψυχαγωγία και τη φιλαναγνωσία.

Επίσης, ο Πολυχώρος των Εκδόσεων φιλοξενεί λέσχη ανάγνωσης, πρωτότυπες παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια, παραστάσεις και παιδικά πάρτι, αποτελώντας έναν οικείο σε όλους χώρο, ένα φιλόξενο στέκι γνώσης, συνάντησης και γόνιμης επικοινωνίας.

 

Περιηγηθείτε τόσο στηγν ιστοσελίδα των εδκόσεων ΚΑΛΕΝΤΗΣ, όσο και στον ίδιο τον χώρο κάνοντας ένα μικρό, ευχάριστο αθηναϊκό ταξίδι με το μετρό. Και αγκαλιάστε την ομορφιά των τυπωμένων βιβλίων.  Αυτών που αξίζει να διαβάσεις. 

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και μάθετε για τις νέες εκδόσεις και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο.  

 

P1011012.jpg

 

 

P1011013.jpg

 

 

P1011020.jpg

 

 

P1011021.jpg

 

 

P1011022.jpg

 

 

 Ο Νίκος Καλέντης , εκδότης.

P1011025.jpg

 

P1011029.jpg

 

 

 

P1011036.jpg

 

Αριστερά: Κέλλυ Ιωαννίδου-Καλέντη, Διεύθυνση – Δημόσιες Σχέσεις. 

P1011040.jpg

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ο Οφιμέδων και ο Πιοζ Νάμε, του Κωστή Α. Μακρή
Διήγημα: «…μια μπουκίτσα λουκούμι περγαμόντο…»-Ψήγματα ευτυχίας με κουκούτσια από καρπούζι (κεφάλαιο 3ο), του Νίκου Βασιλειάδη
Λίγες, μοιραίες, λέξεις ακόμη … για ό,τι αποσιωπήθηκε από τα ΜΜΕ, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.