Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Είναι τρελός ο Στρατηγός!, του Βαγγέλη Παυλίδη

THE-GENERAL.jpg
Spread the love

THE-GENERAL.jpg

 

Να λοιπόν που βγήκαν και κάποια νέα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Φαίνεται πως ένα νέο κόμμα είναι στα σκαριά, κάπου εκεί στα (ακόμα πιο) δεξιά της ΝΔ και πριν την Χ.Α.

Εμπνευστής και πρωτεργάτης το βαρύ πυροβολικό της εκδήλωσης της Θεσσαλονίκης, ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης που έγινε δεκτός από το αλαλάζον πλήθος με τη γηπεδική ιαχή «είναι τρελός ο αρχηγός!». Τουρκοφάγος και όχι μόνο ο στρατηγός, “Μεγαλοϊδεάτης”, που περήφανα δηλώνει “εθνικιστής” και που κάλυψε πολιτικά τους φασίστες λέγοντας πως “είναι παιδιά δικά μας, άσχετα αν δεν συμφωνούμε με όσα κάνουν”.

Όλα καλά, Δημοκρατία καλύπτει ακόμα και τους ακροδεξιούς, μα το πρόβλημα τώρα θα το έχει η ΝΔ. Το υπό κατασκευή, όπως φαίνεται, νέο κόμμα θα αποτελέσει ανάχωμα ανάμεσα σε Ν.Δ. και Χ.Α. κι εγώ σκέφτομαι τώρα και το πρόβλημα του έρημου του Αδώνιδος που ο ρόλος του είναι να κρατάει ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τους νεο-ναζι, με όσους για κάποιον λόγο δεν θά ‘θελαν να ξανα-ψηφίσουν την Χ.Α., χωρίς όμως και να αποποιηθούν τα πολιτικά τους πιστεύω, αλλά και να συγκρατεί την αντίθετη κυκλοφορία ψηφοφόρων.

Πλάκα θα ‘χει!.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Πού ‘ναι η μπάλα -οέο – πού ‘ναι η μπάλα…, του Βαγγέλη Παυλίδη
.jpg
Είναι άνθρωποι οι Ρομά;, του Βαγγέλη Παυλίδη
Πάντα πρόθυμος για το καλό! – The Cub Scout, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.