Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Γιάννη Κούρτη

thumb_640.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thumb_640.jpg

 

 

Άλλη μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις Πηγές Καλλιθέας

Ευχαριστίες απο την ΔΕΡΜΑΕ στους χορηγούς της Μουσικής Εκδήλωσης με τον Κώστα Μπίγαλη για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών.

Άλλη μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις Πηγές Καλλιθέας, το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, με μεγάλη προσέλευση κόσμου και σε ιδιαίτερα όμορφη ατμόσφαιρα. Πρόκειται για την μουσική εκδήλωση με τον αγαπητό καλλιτέχνη Κώστα Μπίγαλη, για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κος Ιωάννης Κούρτης:

« Η ΔΕΡΜΑΕ, που πάντα είναι αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αξιόλογων πρωτοβουλιών, σύσσωμη με τα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης. Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους καθώς απολαύσαμε μια όμορφη βραδιά στον υπέροχο χώρο των Πηγών και ταυτόχρονα καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για να στηρίξουμε το Δωδεκανησιακό Ίδρυμα Υποτροφιών!

Θέλω να ευχαριστήσω τον καλλιτέχνη κο Κώστα Μπίγαλη για την αφιλοκερδή συμμετοχή του, τον ενθουσιασμό και το ωραίο κλίμα που δημιούργησε, αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης, για την γενναιόδωρη υποστήριξη τους.

• Τον κο Γιώργο Πετρά, Διευθυντή της ENGEL & VÖLKERS Rhodes

• Τον Γιώργο Ποντικάκη, του Pane di Capo,

• Τα Ξενοδοχεία Harmony Resorts των αδελφών Κάτρη για την φιλοξενία του καλλιτέχνη

• Το Contours Travel, για τα αεροπορικά εισιτήρια του καλλιτέχνη

• Τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς που αφιλοκερδώς έπαιξαν το σποτάκι και όλα τα ΜΜE για την προβολή και την στήριξη της εκδήλωσης.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση στον υπέροχο χώρο των Πηγών και μας τίμησαν με την παρουσία τους, στηρίζοντας το Δωδεκανησιακό Ίδρυμα Υποτροφιών, αλλά και τις προσπάθειες μας για την ανάδειξη του μοναδικού αυτού Μνημείου.»

 

SHARE
RELATED POSTS
Σεμερτζίδης – Κούκος: Θύματα της «κουλτούρας» και της καταστροφικής μανίας του κ. Καμπουράκη, του τ.Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου
Απαντήσεις από ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ζητεί ο Δήμαρχος Ρόδου Φ.Χατζηδιάκος για τα αίτια της απαράδεκτης διακοπής ηλεκτροδότησης
Διθυραμβικά σχόλια για τη Ρόδο στον βρετανικό τύπο! – Φιλοξενία, ξενάγηση Δήμος Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.