Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δίπλα σας στο δύσκολο έργο σας, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

.jpg
Spread the love

 

 

 

 

.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου

 

 

 

 

police17_49.jpg

 

 

Μήνυμα Δημάρχου Ρόδου για την «Ημέρα της Αστυνομίας»

 

Με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγ. Αρτεμίου, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους Έλληνες και τις Ελληνίδες Αστυνομικούς που υπηρετούν στο νησί της Ρόδου, οι οποίοι παρ’όλες τις δυσμενείς συνθήκες ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της κοινωνίας μας.

 

Σε μια εποχή πρωτόγνωρων προκλήσεων, οι Έλληνες Αστυνομικοί, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με ζήλο και αυταπάρνηση αγωνίζονται καθημερινά για την προστασία των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας.

 

Η Ρόδος μας, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους πιο ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, αποτελεί περίτρανη απόδειξη των επιδόσεων και του έργου που επιτελούν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο νησί μας.

 

Καθώς όμως οι προκλήσεις είναι πολλές, απαιτείται συνεχής επαγρύπνηση, εντατικοποίηση των προσπαθειών, καθώς και συνεργασίες με όλους τους φορείς και τις αρχές για την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για τις προσπάθειες σας και να σας διαβεβαιώσω πως ο Δήμος Ρόδου θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας και αρωγός στο δύσκολο, ομολογουμένως, έργο που έχετε αναλάβει.

 


SHARE
RELATED POSTS
Μανώλης Γλυνός για Προσφυγικό και στελέχωση Πολυδύναμου Ιατρείου Σύμης
stfl.jpg
Οι αθέατοι ήρωες της ζωής σου – Για να μάθεις ό,τι δεν ξέρεις
Ανάκληση των απολύσεων των εργαζομένων στην Πειραιώς ζητεί το ΕΚΡ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.