Πόρτα στην Πολιτική

Δημοψήφισμα – φάντασμα, του Γιάννη Σιδέρη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 Γιάννης Σιδέρης 

 

 

 

 

Εύχομαι καλό βόλι και στους οπαδούς του ΝΑΙ και στους οπαδούς του ΟΧΙ, και καλή διασκέδαση σε μας που θα πάμε για ΜΠΑΝΙΟ.. (ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ δεν ΜΑΣ εύχομαι, γιατί θα είναι μάταιη η ευχή…).

 

Το «δημοψήφισμα» θα καταγραφεί στα χρονικά της πολιτικής επιστήμης, παγκοσμίως, ως δημοψήφισμα –παρωδία ενός ερωτήματος που ΔΕΝ υπάρχει, στο μέτρο που η πρόταση των δανειστών έχει αποσυρθεί και το πρόγραμμα έχει τελειώσει. Οι επόμενες προτάσεις θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Άρα πρόκειται για ένα δημοψήφισμα …φάντασμα.

 

Μια παρέα άνετων και άπειρων σαραντάρηδων έβαλαν την ατζέντα με μια μη -πρόταση, και οι ευρωπαϊστές τσίμπησαν σε αυτή τη γελοία διαδικασία, και συμμετέχουν αντί να απόσχουν σαρκαστικά, και ας έβγαινε το όχι με 100% – όσο για τον διχασμό που επικράτησε, δεν με εντυπωσιάζει! Είμαι μεγάλος, την ξέρω βιωματικά από παλιά, την θεωρώ συστατικό στοιχείο μας, το οποίο απλώς υπό την δανεική οικονομική ευημερία 40 χρόνων, καλυπτόταν από ένα δήθεν ευρωπαϊκό λούστρο. Με την χρεοκοπία το λούστρο έφυγε και ξαναβρήκαμε τους εαυτούς μας!

 

Ραντεβού -ούτως ή άλλως – στα γουναράδικα!

SHARE
RELATED POSTS
625_112ECF40-67BE-F399-AAD8-7851DFB7A140.jpeg
Συμβολή του ΠτΔ για «στοιχειώδη πολιτική συνεννόηση» ζήτησε ο Α. Τσίπρας
Έζησε 98 χρόνια…, του Κωστή Α.Μακρή
c12a3ee9-6911-4155-b0e8-ed19cead5fd3.jpg
Από το νεύμα στο γάμο: 13 Ιουλίου ’89: Ανδρέας και Δήμητρα Παπανδρέου και το σχόλιο της Μελίνας Μερκούρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.