Ανοιχτή πόρτα

Δήγματα* επικαιρότητας 3, του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Stathis Panagiotopoulos

Stathis Panagiotopoulos

 

 

 

 

 

 

  

Στάθης Παναγιωτόπουλος

 

 

 

 

giakoumatos1.jpg

 

 

* Ο Γιακουμάτος, αυτός ο ομοφοβικός υπερ-άντρας, που έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη, τρομάρα του, εισέπραξε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 300 ευρώ που προοριζόταν για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Ποιός ξέρει, μπορεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν οι ματσωμένοι πολιτικάντηδες να θεωρούνται χαμηλοσυνταξιούχοι. Δεν είναι εδώ το θέμα μας.


Προφανώς για να αποφύγει την κατακραυγή, ο Γεράσιμος το απόλυτο αρσενικό δεν τα επέστρεψε μεν, αλλά τα έδωσε στις αγαθοεργίες. Και εξηγεί ο ίδιος : του καταβλήθηκε χωρίς να το θέλει και φρόντισε να το διαθέσει σε ανθρώπους με πενιχρά ή καθόλου εισοδήματα. Όπως είπε, έδωσε χρήματα σε κοινωνικά συσσίτια, σε τρεις εκκλησίες και σε ρακοσυλλέκτες, ενώ δώρισε σε ΑμεΑ δύο air-conditions. Και ανακύπτει αβίαστα το ερώτημα : πόσο κοστίζουν δύο air conditions; Κι αν όντως κοστίζουν λιγότερο από 300 ευρώ, πόσα περίσσεψαν για τρεις εκκλησίες, κοινωνικά συσσίτια και ρακοσυλλέκτες;

Σε καλό δρόμο βρίσκεσαι, άγιε Γεράσιμε. Ο άλλος, που τάισε πέντε χιλιάδες κόσμο με τρία ψάρια, πιό καλός ήταν;

 

* Ασχετα από το αν βασανίζονται/ πεθαίνουν/ υποφέρουν τα δελφίνια στο Αττικό Πάρκο, προφανώς και οι απόψεις διίστανται. Αυτό που δε μπορεί να αμφισβητηθεί είναι πως είναι απαράδεκτο να ζουν ζώα σε αιχμαλωσία. Τελειώνετε με το θέμα αυτό.

 

* Ο υπογράφων είναι άθεος, για λόγους δικούς μου τους οποίους δεν έχω καμία διάθεση να μοιραστώ αν δε με ρωτήσουν, και σίγουρα ποτέ δε θα προσπαθήσω να επιβάλλω σε κανέναν.

Ας πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Με ενοχλεί αφάνταστα όταν οι θρησκευόμενοι επιθετικά μου ζητούν το λόγο και προσπαθούν ντε και καλά να με πείσουν ότι έχουν δίκιο κλπ.

 

Επαναλαμβάνω, πιστέψτε ο,τι θέλετε, αφήστε με ήσυχο όμως. Γι αυτόν το λόγο με ενοχλούν πολύ ενέργειες όπως αυτές της Ενωσης Αθέων με κάτι “φανερά δείπνα” και σουβλιστά αρνιά κλπ, που λες και γίνονται για να μπουν στο μάτι των χριστιανοταλιμπάν, πέφτοντας στο ίδιο (χαμηλότερο!) επίπεδο με αυτούς. Δεν πιστεύεις; Μπράβο σου, φάε μπιφτέκια, κι άστους να φάνε φάβα αν θέλουν. Ο προσηλυτισμός οφείλει να είναι μόνο δικό τους χαρακτηριστικό.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

  The article expresses the views of the author  

 iPorta.gr 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Για μια στάλα ομορφιάς, του Μάνου Στεφανίδη
Το σύνδρομο της μικρής τυμπανίστριας, του Νίκου Βασιλειάδη
Με το ΠΑΤΗΜΑ ενός Κ Ο Υ Μ Π Ι Ο Υ!, του Σπύρου Ντασιώτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.