Βιβλίο

Διαβάζουμε: “Λογιώ λογιώ Αθρώποι” του Μανώλη Δημελλά, εκδόσεις “Direct Εκδοτική”

Μανώλης Δημελλάς

Μανώλης Δημελλάς

 

Μανώλης Δημελλάς

 

 

 

Είναι συγκινητικός, συναισθηματικός, αναλυτικός, ευαισθητοποιημένος, παρατηρητικός. Ένας γραφιάς που αφήνει αποτύπωμα. Ο Μανώλης Δημελλάς κάμεραμαν 24 χρόνια στο mega και συνοδοιπόρος της Μαρίας Καρχιλάκη στις Πολεμικές ανταποκρίσεις, εκδίδει το δεύτερο βιβλίο του με τον ασυνήθιστο τίτλο “Λοφιώ λογιώ Ανθρώποι”. Δηλαδή την αλήθεια. Ο ίδιος σημειώνει:

 

“Έτοιμο λοιπόν και το δεύτερο βιβλίο μου! Κάπως έτσι, απλά ήρθαν κοντά “Λογιώ λογιώ Αθρώποι”, πρώτα τρύπωσαν μέσα μου κι έπειτα ξομολογήθαν την δική τους ιστορία και με ξόρκισαν να σας τη μεταφέρω!

Χαρακτήρες δύστροποι και σκληροί ή άδολοι και αθώοι, φτωχοί ή πλούσιοι, που στο πέρασμα του χρόνου βρέθηκαν όλοι αντάμα στον ίδιο βυθό. Και να που σήμερα βγήκαν στον αφρό, έκαμαν τα χαρτιά πανιά, τα μολύβια έγιναν κατάρτια και αρμενίζουν ολοζώντανοι το Αιγαίο.

Αν κάτι αγάπησα περισσότερο ήταν που βρέθηκα και ταξίδεψα, έστω για μια στιγμή, μέσα στις ζωές τους…και τώρα περιμένουν, να αγγίξουν τις παλάμες και το μυαλό σας!”

 

Καλοτάξιδο και τούτο το βιβλίο σου, αγαπημένε συνεργάτη μας, καλότυχοι όλοι όσοι θα το ξεφυλλίσουν και μοιραστούν τα μυστικά της ζωής των άλλων. Μονο όσοι έχουν αυτό το “βάσανο” μπορούν να σε καταλάβουν. Και όσοι αφεθούν στις διηγήσεις σου.

 

iPorta.gr 13173622_10153603561682844_7314618421695670811_n.jpg

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ο λόγος του Πάραπι Σοβλέπο προς τον Πιοζ Νάμε, του Κωστή Α. Μακρή
unnamed.jpg
Η γυναίκα του Σουλτάνου – εκδόσεις Καλέντης
Kostis A. Makris
ΔΕΝ, Βαγγέλης Ηλιόπουλος: Το βιβλίο που διάβασα, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.