Κτηνιατρική/Φιλοζωΐα

Ατιμώρητος από την Δικαιοσύνη ο 73 χρόνος που σκότωσε το κουτάβι στη Ρόδο!

Spread the love

Ένοχο αλλά χωρίς ποινή (ατιμώρητο) έκρινε σήμερα το μεσημέρι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδο τον 73χρονο άνδρα που στις 13 Νοεμβρίου σκότωσε ένα κουτάβι στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου, επειδή μπήκε στο χωράφι του χτυπώντας το επανειλημμένα με ένα μεταλλικό σωλήνα στο κεφάλι.

 

Αν και η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του δράστη χωρίς ελαφρυντικά, και o  πρόεδρος του Δικαστηρίου κος Σβύνος ως μειοψηφία ζήτησε επίσης την ποινή του, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του όμως χωρίς τιμωρία. Οι δυό κυρίες του τριμελούς προεδρείου του πλημμελειοδικείου Ρόδου ισχυρίστηκαν  πως ο 73χρόνος χτύπησε θανάσιμα το εννιάμηνο κουτάβι της φωτογραφίας επειδή υπερασπίστηκε τον εαυτό του!

 

Άναυδοι άκουσαν την απόφαση οι δικηγόροι του φιλοζωικού σωματείου «Τυχερές Πατούσες» .

 

Το Αστυνομικό Τμήμα Αφάντου έχει βεβαιώσει εις βάρος του 73χρονου το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ το οποίο ακόμα δεν έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια από τον Δήμο Ρόδου.

  

Θυμίζουμε ότι σκυλί ήταν ηλικίας 9 μηνών και το φιλοξενούσε εθελοντής των «Τυχερών Πατουσών» έως ότου υιοθετηθεί. Μόλις το σκυλάκι βγήκε από το σπίτι όπου διέμενε και μπήκε στο γειτονικό χωράφι ο δράστης το άρπαξε. Το χτύπησε τέσσερις φορές στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο (μεταλλικό σωλήνα και όχι σφυρί) σύμφωνα με την νεκροψία, που διενήργησε η κτηνίατρος Άννα Ρούσου, θανατώνοντας το!

 

Το Αστυνομικό Τμήμα Αφάντου έχει βεβαιώσει εις βάρος του 73χρονου το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ το οποίο ακόμα δεν έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια από τον Δήμο Ρόδου.

 

Πηγή: www.zoosos.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Παραπέμπεται στο δικαστήριο της ΕΕ η Ελλάδα για μη προστασία της Καρέτα-Καρέτα
Sleepy Puppy – sleepy baby
Ρούλα Βασιλοπούλου
Επ’αυτοφώρω ο βοσκός που κυκλοφορούσε με φόλες, της Ρούλας Βασιλοπούλου
1 Comment
  • Κομπάρσος
    14 Ιανουαρίου 2015 at 17:31

    Τί να πεί κανείς για τα ανθρώπινα ρετάλια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αποκαλούνται “κύριοι” και “κυρίες”.
    Η δουλειά η δική μας είναι να μή τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί, να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά ανοικτά, να μήν αδιαφορούμε, να επιμένουμε πάση θυσία οι κτηνάνθρωποι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
    Το χρωστάμε στη χώρα μας που δυσφημούν διεθνώς οι δολοφόνοι, το χρωστάμε στα παιδιά μας, σ΄εμάς τους ίδιους!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.