ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Spread the love

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

 

 horoscope-1505427_960_720.jpg

 

 

Κριός

Με τον δυναμικό πλανήτη Άρη στην οργανωτική Παρθένο η καθημερινότητά σου είναι «εκρηκτική», έχεις μπόλικα τρεξίματα ακόμη, λογαριασμούς να ξοφλήσεις, εκκρεμότητες να τακτοποιήσεις, παρορμητικέ μου Κριέ. Οι ρυθμοί είναι έντονοι και ο εκνευρισμός αναπόφευκτος. Από τις 22 του μήνα, όταν ο Άρης μπαίνει στον διπλωματικό Ζυγό, οι σχέσεις σε όλα τα επίπεδα έρχονται στο προσκήνιο. Η περίοδος αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «σημαδιακή», αφού ότι δεν είναι γραφτό να αντέξει, φεύγει, εξαφανίζεται, «γίνεται καπνός». Άσος στο μανίκι σου όμως είναι η αισθησιακή Αφροδίτη, μέχρι τις 14 του μήνα, που θα σου δημιουργήσει τις ευνοϊκές συνθήκες που χρειάζονται έτσι ώστε να ευδοκιμήσουν τα σχέδιά σου.

Φράση κλειδί: «Η ποιότητα δεν είναι ποτέ τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα μιας έξυπνης προσπάθειας.» (John Ruskin, 1819-1900)

 

Ταύρος

Με την αισθησιακή Αφροδίτη (μέχρι τις 14.10.) και τον δυναμικό Άρη (μέχρι τις 22.10.) στον διπλωματικό Ζυγό, η ατμόσφαιρα είναι ανάλαφρη και ερωτική, έντονη, γεμάτη φλέρτ… αισθάνεσαι, ζεις, εκφράζεσαι και παθιάζεσαι περισσότερο. Μετά από τις 22 του μήνα αρχίζεις να ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου δυνατέ μου Ταύρε. Η σωματική και ψυχική σου υγεία θέλουν προσοχή, καθώς ότι πρόβλημα σου παρουσιαστεί περνάει από το στομάχι και οι νύχτες μοιάζουν αξημέρωτες. Ψυχραιμία! Με την διέλευση του τυχερού Δία στον μυστικοπαθή Σκορπιό μετά τις 10 Οκτωβρίου (μέχρι τον Νοέμβριο 2018) οι προσωπικές, επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις αλλάζουν «χρώμα». Η τράπουλα ανακατεύεται ξανά και ξανά μέχρι να βγει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Φράση κλειδί: «Ηδονή και δράση κάνουν τον χρόνο να φαίνεται λίγος.» (Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616)

Δίδυμοι

Με τον τυχερό Δία (μέχρι τις 10.10.), τον επικοινωνιακό Ερμή (μέχρι τις 17.10.), την ερωτική Αφροδίτη (από τις 14.10. μέχρι τις 7.11.) και τον δυναμικό Άρη (από τις 22.10.) στον διπλωματικό Ζυγό, τον φιλικό σου πλανήτη, όλα μοιάζουν ιδανικά. Έρωτας, δημιουργικότητα, φλέρτ, χαρά, διασκέδαση, τέχνες, εξωστρέφεια. Κάτι θετικό πλανάται στον αέρα και εσύ αισθάνεσαι έντονη διάθεση για να βγεις, να κάνεις ταξιδάκια, να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Το «παιδί μέσα σου» παλεύει να εκφραστεί. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να το αφήσεις ελεύθερο, να πάρεις τις ευθύνες και ότι δεν αξίζει, σε ταλαιπωρεί και σε διχάζει, να το αφήσεις πίσω σου. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται.

Φράση κλειδί: Απογοήτευση είναι να μην έχεις κανέναν άλλον να ρίξεις το φταίξιμο, εκτός από τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Ευαίσθητά μου Καρκινάκια, ο Οκτώβρης είναι ένας ήρεμος μήνας για εσάς σε γενικές γραμμές. Η αισθησιακή Αφροδίτη (μέχρι τις 14.10.) και ο δυναμικός Άρης (μέχρι τις 22.10.) στο οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου κάνουν την καθημερινότητα να κυλάει (σχεδόν) ρολόι. Βέβαια στα μέσα του μήνα τα πράγματα ίσως να αρχίσουν να ζορίζουν. Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, όπως και η προσωπική σας ζωή. Ίσως να νιώσετε απογοήτευση και θυμό, αλλά όχι τόσο όσο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με τον τυχερό Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου οι ευκαιρίες πληθαίνουν και η όρεξή σας για ζωή είναι εμφανής. Σχέδια για το μέλλον και ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι μόνο η αρχή.

Φράση κλειδί: Άλλαξε σελίδα, κοίτα μπροστά!

Λέων


Δυναμικά μου Λιοντάρια αυτός ο μήνας σας δείχνει το καλό του, αλλά και το σκληρό του πρόσωπο μαζί. Ο εγωισμός σας τονώνεται και τα λάθη από παρορμητισμό αυξάνονται. Προσοχή στα ξεσπάσματα για λάθος λόγο και κυρίως στην έλλειψη λογικής! Ο επικοινωνιακός Ερμής που βρίσκεται στον διπλωματικό Ζυγό μέχρι τις 17 Οκτώβρη, δίνει έμφαση στην κινητικότητα, στις μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια, στις ξένες γλώσσες και στις σπουδές ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε χώρα διαμονής. Με τον τυχερό Δία στον Σκορπιό από τις 10 του μήνα μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018 η ζωή σας αλλάζει κατεύθυνση και σας φέρνει τα πάνω κάτω. Αν σκέφτεστε να κάνετε την επανάστασή σας και να τινάξετε όλα αυτά που σας «δεσμεύουν» στον αέρα, κάντε το τώρα… σας παίρνει.

Φράση κλειδί: Η φωτιά είναι καλός υπηρέτης αλλά κακός αφέντης.

Παρθένος

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, ξέρω τι θα μου πείτε. Με τον Κρόνο να κάνει «ελιγμούς» γύρω από εσάς τα πράγματα είναι σοβαρά. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 αισθάνεστε πως οι εκκρεμότητές σας δεν τακτοποιούνται όπως ήταν αναμενόμενο. Υπάρχει μια έντονη μελαγχολία στον αέρα. Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους, αλλά είπαμε, δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Με την αισθησιακή Αφροδίτη (μέχρι τις 14.10.) και τον ενεργητικό Άρη (μέχρι τις 22.10.) στο ζώδιό σας το τοπίο ζωντανεύει, αυξάνεται η ενέργειά σας και η κινητικότητα γενικά. Ήρθε η στιγμή να βάλετε σωστές προτεραιότητες στην ζωή σας και να αναρωτηθείτε βαθιά αν η ζωή που έχετε επιλέξει, είναι αυτή που σας κάνει ευτυχισμένους. Τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο από τα μέσα του μήνα και μετά. Μην κάνετε άσκοπα έξοδα.

Φράση κλειδί: Εργασία και χαρά.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, ο Οκτώβρης είναι καλός μαζί σου. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιό σου δεν περνάει απαρατήρητη. Ο τυχερός Δίας βρίσκεται μέχρι τις 10 του μήνα στο «σπίτι» σου και σου δημιουργεί ακόμη ευκαιρίες. Ο επικοινωνιακός Ερμής (μέχρι τις 17.10.), η ερωτική Αφροδίτη (14.10.-7.11.) και ο μαχητικός Άρης (μετά τις 22.10.) είναι και αυτοί εδώ, σύσσωμοι, για να σε βοηθήσουν να πάρεις την ζωή στα χέρια σου. Ενέργεια, αποφασιστικότητα, νέες προοπτικές, κρίσιμες αποφάσεις. Τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμούσες εδώ και καιρό, να ικανοποιήσεις τις βασικές σου ανάγκες, να ρισκάρεις. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις και στις αντιδράσεις χωρίς λογική.

Φράση κλειδί: «Η καταπιεσμένη παρόρμηση ξεχειλίζει, γίνεται συναίσθημα, το συναίσθημα πάθος, το πάθος τρέλα.» (Aldous Huxley, 1894-1963)

Σκορπιός

Ο μήνας Οκτώβρης δεν ξεκινάει και τόσο αισιόδοξα όσο θα θέλατε αγαπημένα μου Σκορπιουδάκια. Είναι κάτι σαν σκοτσέζικο ντους… Όταν τα επαγγελματικά σας θα πηγαίνουν θαύμα, τα προσωπικά θα κάνουν βουτιά στο κενό και αντίστροφα. Έχετε όρεξη για έξοδο, συναναστροφές, για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, αλλαγές πλεύσης. Από τις 14 του μήνα, με την ερωτική Αφροδίτη στον Ζυγό οι ερωτικοί πειρασμοί κάνουν έντονη την εμφάνιση τους… τόσο έντονη που μπορεί να περάσετε από την φαντασίωση στην πραγματικότητα χωρίς να σκεφτείτε καν τις συνέπειες. Προσοχή! Από τις 10 Οκτωβρίου ο τυχερός Δίας περνάει στο ζώδιό σας μέχρι και τον Νοέμβρη του 2018 , όπου αρχίζει το σύμπαν να σας δίνει ευκαιρίες. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο που τους αξίζει.

Φράση κλειδί: «Το σύμπαν είναι τσιγκούνικο για όποιον αρνείται τον εαυτό του.» (Ταγκόρ, 1861-1941)

 

Τοξότης

Ο πλανήτης των εμποδίων Κρόνος συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί αγαπημένε Τοξότη. Αισθάνεσαι περιορισμό, αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις, φόβο, οι υποχρεώσεις αυξάνονται…τα κακά της μοίρας σου. Τα επαγγελματικά, τα προσωπικά και τα διαπροσωπικά σου δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς πως αυτά τα μαθήματα είναι απαραίτητα, έτσι ώστε να βάλεις γερές βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Με τον επικοινωνιακό Ερμή (μέχρι τις 17.10.), τον τυχερό Δία (μέχρι τις 10.10.), την αισθησιακή Αφροδίτη (από τις 14.10.-7.11.) και τον δυναμικό Άρη (από τις 22.10.) στον διπλωματικό Ζυγό έχεις όρεξη για διασκέδαση, έρωτα, χαρά και θες να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Δεν αφήνεις την ζωή να σε προσπεράσει. Όπλο σου η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει!

Φράση κλειδί: «Η διαρκής αισιοδοξία πολλαπλασιάζει την δύναμη.» (Colin Powell, 1937-)

 

Αιγόκερως

Αυτός ο μήνας είναι πολύ ιδιαίτερος για εσάς. Όλοι οι σημαντικοί προσωπικοί πλανήτες που κάνουν την παρουσία τους έντονη στον διπλωματικό Ζυγό (Ερμής, Άρης, Αφροδίτη, Δίας) προωθούν την επικοινωνία και τις συναντήσεις με ανθρώπους «κλειδί» για τα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια. Έχετε έντονη ανάγκη για προσωπικό αυτοπροσδιορισμό και αναρωτιέστε συνεχώς αν αυτό το επάγγελμα που επιλέξατε είναι το σωστό για εσάς. Δεν είστε ευχαριστημένοι με την εικόνα σας. Θέλετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να ακουστείτε προς τα έξω, να σας μάθει ο κόσμος ιδιαίτερα αν έχετε επιλέξει επάγγελμα που έχει να κάνει με τα κοινά. Η κριτική που δέχεστε δεν πρέπει να σας αποπροσανατολίζει. Δεν θέλετε να πιστεύει ο κόσμος πως τον εκμεταλλεύεστε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, αλλά θέλετε να διεκδικήσετε και ότι σας ανήκει.

Φράση κλειδί: «Όλα είναι εφήμερα, και η φήμη και ο φημισμένος.» (Μάρκος Αυρήλιος, 121-180 μ.Χ.)

Υδροχόος

Ο δυναμικός πλανήτης Άρης στην οργανωτική Παρθένο μέχρι και τις 22 του μήνα σου δημιουργεί μια σχετική κούραση, αέρινε Υδροχόε μου, σε «αδειάζει» συναισθηματικά και σου προκαλεί θυμό, για όλα αυτά που δεν έγιναν όπως ακριβώς τα είχες στο μυαλό σου. Μην κρατάς όμως τις επιθυμίες σου κρυφές! Η Αφροδίτη είναι και αυτή με το μέρος σου και σου ανοίγει πόρτες στα συναισθηματικά σου αλλά και στα επαγγελματικά σου μέσα από σημαντικές επαφές. Με τον επικοινωνιακό Ερμή (μέχρι τις 17.10.), τον τυχερό Δία (μέχρι τις 10.10.), την αισθησιακή Αφροδίτη (από τις 14.10.-7.11.) και τον ενεργητικό Άρη (από τις 22.10.) στον διπλωματικό Ζυγό μπορείς να τακτοποιήσεις επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Σκέψου τι ήθελες να κάνεις εδώ και καιρό, άρπαξε την ευκαιρία και τόλμησε να κάνεις αυτά που δεν πίστευες πως μπορείς. Από τις 10 Οκτωβρίου με τον τυχερό Δία στον Σκορπιό, μπαίνεις επισήμως στην «πρίζα» και οι στόχοι σου δεν μοιάζουν και τόσο μακρινοί πια…
Φράση κλειδί: «Ένα όνειρο είναι μονάχα ένα όνειρο. Ένας στόχος είναι ένα όνειρο με σχέδιο και προθεσμία.» (Harvey Mackay, 1932-)

Ιχθύες

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Αυτός ο μήνας τα έχει όλα. Τα προσωπικά σας περνάνε κρίση αγαπημένα μου ψαράκια. Δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα «στραβά» σε μια σχέση, αλλά δεν μπορείτε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Πρέπει να δείτε τα προβλήματα κατάμουτρα και αν είναι απαραίτητο, να βάλετε τέλος σε μια μακροχρόνια και κουραστική σχέση. Έχετε διάθεση για έξοδο, καινούργιες γνωριμίες και ταξίδια, όλα όμως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο πλανήτης των μαθημάτων Κρόνος συνεχίζει να σας δημιουργεί πονοκέφαλο και να σας βάζει τρικλοποδιές σε πολύ βασικούς τομείς της ζωής σας. Όμως με τον τυχερό Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι και τον Νοέμβρη του 2018 ξεκινά μια νέα εποχή. Είναι η κατάλληλη περίοδος για ξεκινήματα επαγγελματικά, προσωπικά, επικοινωνία και σπουδές.

Φράση κλειδί: Η τύχη βοηθάει τον τολμηρό.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Παξοί: Ο βιασμός του νερού, του Αννίκερι
Για να ξυπνάμε το πρωί και να είναι ωραία…, του Σπύρου Ντασιώτη
platinumvravefsi.jpg
Βράβευση του προσωπικού του Atrium Platinum από τον Tour Operator Jet 2 Holidays

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.