ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Spread the love

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

scorpio-2552035_960_720.png

 

 Κριός

Με τον δυναμικό Άρη στον διπλωματικό Ζυγό, μια σοβαρή στιγμή στην αστρολογική σου χρονιά έρχεται να σου υπενθυμίσει τα σημαντικά σε αυτή την ζωή, παρορμητικέ μου Κριέ. Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις όλους αυτούς που σου είναι πραγματικά «άχρηστοι» στην καθημερινότητά σου, τόσο πιο πολύ τους τραβάς κοντά σου. Με τον επικοινωνιακό Ερμή στον τυχοδιώκτη Τοξότη από τις 5 του μήνα, θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, ίντερνετ, μέσα μαζική ενημέρωσης, επαγγελματικές επαφές και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 7 του μήνα, τα συναισθηματικά σου παίρνουν φωτιά και αναθερμαίνονται σχέσεις. Προσοχή μην «καείς»!

Φράση κλειδί: Μην ανάβεις φωτιά που δεν μπορείς να σβήσεις.

 

Ταύρος

Με τον τυχερό Δία απέναντί σου, στον μυστικοπαθή Σκορπιό, στο σπίτι των μεγάλων ταξιδιών, της ιδεολογίας, της φιλοσοφίας και των αξιών στην ζωή, σταθερέ μου Ταύρε, επαναπροσδιορίζεις τα κριτήρια αυτά που σε κάνουν να επιλέγεις όλους αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους στην πορεία σου. Σε απασχολούν όλα αυτά τα μεγάλα και σημαντικά υπαρξιακά ερωτήματα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου, όσο και να θες. Η ερωτική Αφροδίτη και αυτή στον αισθησιακό Σκορπιό από τις 7 του Νοέμβρη, σε σπρώχνει προς τα έξω, να ανοιχθείς, να κάνεις σχέσεις, καινούργιες και παλιές, επαφές, άλλες για δουλειά και άλλες για «ευχαρίστηση». Πρόσεχε το σώμα σου και την υγεία σου.

Φράση κλειδί: «Ουκ εν το πολλώ το ευ, αλλ΄εν τω ευ το πολύ.» (Αριστοτέλης)

 

Δίδυμοι

Ο πλανήτης των μαθημάτων Κρόνος σου δείχνει το σκληρό του πρόσωπο αυτόν τον μήνα αγαπημένε μου επικοινωνιακέ Δίδυμε. Ειδικά οι γεννημένοι του τρίτου δεκαήμερου, δοκιμάζονται και στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά. Δεν είναι και ότι καλύτερο να ζεις στα άκρα. Πάραυτα σκέψου πως μόνο έτσι θα μπορέσεις να βάλεις την ζωή σου πραγματικά σε μια τάξη. Ο δυναμικός Άρης στον διπλωματικό Ζυγό και ο κυβερνήτης σου, επικοινωνιακός Ερμής στον ταξιδιάρικο Τοξότη από τις 5 του μήνα επικεντρώνονται στα θέματα των σχέσεων. Η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους δίπλα σου περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Η αντοχή σου έχει δοκιμαστεί και με το παραπάνω! Μόνο αν ενεργοποιήσεις την ωριμότητα που σε διακρίνει, κατά βάθος, έχεις περισσότερες πιθανότητες να απελευθερωθείς από τα «βάρη» του παρελθόντος.

Φράση κλειδί: «Ωριμότητα είναι να επωφελείσαι χωρίς να απολογείσαι, και να μην παραπονιέσαι όταν κάτι δεν πάει καλά.» (Jim Rohn, 1930-2009)

 

Καρκίνος

Ο δυναμικός Άρης στον διπλωματικό Ζυγό δεν φαίνεται να σου κάνει την ζωή πιο εύκολη, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Οι σχέσεις περνάνε κρίση, τα επαγγελματικά δεν έχουν ξεκαθαρίσει έτσι όπως θα επιθυμούσες και τα οικογενειακά είναι κάπως. Πολλά τα ερωτηματικά, αναστάτωση στην καθημερινότητα. Ο τυχερός Δίας στον μυστικοπαθή Σκορπιό βέβαια σου τονώνει την επιθυμία για ερωτισμό, ίσως και τον ερχομό ενός παιδιού, σε ωθεί να διασκεδάσεις, να κάνεις όνειρα για το μέλλον, να ζήσεις την ζωή σου. Τα κρυφά/ φανερά σου πάθη μπορεί και να τα βρεις μπροστά σου αυτό το διάστημα. Ασχολήσου εντατικά με όλα αυτά που θες να πετύχεις, δούλεψε πολύ, κουράσου, ίδρωσε και θα δεις πως όλες οι «σκοτεινές» σκέψεις του μυαλού σου θα γίνουν καπνός…

Φράση κλειδί: «Δεν υπάρχει τίποτε τόσο καλό ή τόσο κακό, η σκέψη το κάνει έτσι.» (Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616)

 

Λέων

Δυναμικό μου Λιοντάρι, ο πλανήτης των μαθημάτων Κρόνος μαζί με τον επικοινωνιακό Ερμή (από τις 5.11.) κάνουν το πέρασμά τους από τον τυχοδιωκτικό Τοξότη, ο δυναμικός Άρης βρίσκεται όλο τον μήνα στον διπλωματικό Ζυγό μαζί με τον Δία και όλα αυτά μαζί μοιάζουν να μετατρέπουν τις δύσκολες μέρες σε ευκαιρίες. Αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφραστείς, να δημιουργήσεις, να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να βάλεις τις σωστές βάσεις για το μέλλον σου. Νιώθεις έντονη ενέργεια, διάθεση να φτιάξεις τις οικογενειακές, επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να βγεις με τους φίλους σου, να δεις όλους αυτούς που συμπαθείς και ίσως να γνωρίσεις και αυτόν που ψάχνεις εδώ και τόσο καιρό…

Φράση κλειδί: «Μην διαλέξεις ένα δρόμο χωρίς εμπόδια, πιθανότατα δεν οδηγεί πουθενά.» (Frank A. Clark, 1915-2003)

 

Παρθένος

Οργανωτικέ μου Παρθένε, αντέχεις στην πίεση; Φαίνεται πως οι πλανήτες δεν σου κάνουν «χάρη» τον Νοέμβρη. Ο Κρόνος στον τυχοδιώκτη Τοξότη σου βάζει εμπόδια και σου επαναφέρει τα οικογενειακά προβλήματα, τις υποχρεώσεις και τα επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα. Έχεις αυξημένες ευθύνες που δεν σε αφήνουν να χαρείς τον ελεύθερό σου χρόνο. Αυτές οι «δυσκολίες» θα κρατήσουν μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη. Ο δυναμικός Άρης στον διπλωματικό Ζυγό σου φέρνει απρόσμενα έξοδα, που επιβάλλουν τις «μαγικές» σου οργανωτικές ικανότητες. Μικροδυσκολίες στην δουλειά μπορεί να σου ρίξουν την αυτοπεποίθησή σου αλλά ο τυχερός Δίας και η αισθησιακή Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 7 του μήνα, σου χαρίζουν την απαραίτητη ενέργεια για να πεις αυτά που σκέφτεσαι και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους «κλειδιά». Άφησε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει.

Φράση κλειδί: «Η βασική ουσία του ενστίκτου είναι ότι το ακολουθούμε ανεξάρτητα από την λογική.» (Κάρολος Δαρβίνος, 1809/1882)

 

Ζυγός

Ο δυναμικός Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου όλο τον μήνα, αγαπημένε μου Ζυγέ. Η δύναμη, το θάρρος, η τόλμη, η μαχητικότητα και ο ανταγωνισμός που εκφράζεται κλασικά μέσα από αυτόν τον πλανήτη «δυναμίτη» δεν βρίσκει την έκφραση που του ταιριάζει εδώ. Εμποδιάκια, μικροκαθυστερήσεις, αναποφασιστικότητα, υποχωρητικότητα και πολύ διπλωματία, όλα είναι μες το πρόγραμμα τον Νοέμβρη. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερα της. Πάραυτα, σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις, να βελτιώσεις την προσωπική σου κατάσταση και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Η γλυκιά Αφροδίτη (από τις 7.11.) και ο τυχερός Δίας στον μυστικοπαθή Σκορπιό σε διευκολύνει στις δουλειές σου.

Φράση κλειδί: «Μάθε ν’ακούς. Η ευκαιρία καμιά φορά χτυπάει την πόρτα σου πολύ σιγανά.» (Frank Tyger, 1929-2011)

 

Σκορπιός

Ο μήνας Νοέμβρης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «αντιφατικός» μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Από την μια έχεις τον τυχερό Δία και την ερωτική Αφροδίτη με το μέρος σου από τις αρχές του μήνα και έτσι τα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά σου ευνοούνται. Στέφεις το βλέμμα σου στο μέλλον και βλέπεις τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και μη, να ευδοκιμούν, μετά από όλες τις δοκιμασίες που πέρασαν στο άμεσο παρελθόν. Από την άλλη όμως ο δυναμικός Άρης στον διπλωματικό Ζυγό σε ρίχνει ψυχολογικά, σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής, με τάσεις αυτοκαταστροφικές. Δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα του και να παρασυρθείς από το σκοτεινό του πρόσωπο, σε αυτό που είσαι τόσο επιρρεπής. Άσε το παρελθόν πίσω σου και μην το αφήνεις να σε επηρεάσει προσωπικά, αλλά ούτε και στις σχέσεις σου.

Φράση κλειδί: «Η μοναδική γοητεία του παρελθόντος, είναι ότι είναι παρελθόν.» (Oscar Wilde, 1854-1900)

 

Τοξότης

Εισπνοή, εκπνοή αγαπημένε μου Τοξότη. Υπομονή. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, αλλά ακόμη μέχρι τις 20 Δεκέμβρη. Με τον επικοινωνιακό Ερμή στο πλευρό σου από τις 5 Νοεμβρίου, οι ρυθμοί σου αυξάνονται και η κινητικότητα είναι έντονη. Επαγγελματικές συζητήσεις, ευχάριστες συναντήσεις, διασκέδαση και επαφές, σου φτιάχνουν την διάθεση και εσύ μπορείς να μιλήσεις για όλα τα θέλω σου ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές. Ο δυναμικός Άρης στον διπλωματικό Ζυγό σου κάνει πιο έντονη την επιθυμία σου να βρίσκεσαι με ανθρώπους που συμπαθείς, με φίλους που αγαπάς με όλους αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Μοιάζεις να έχεις την τύχη με το μέρος σου αυτόν τον μήνα, αφού προστατεύεσαι από ένα σχεδόν «μαγικό» φίλτρο και ότι δυσκολία και να αντιμετωπίσεις, θα προσγειωθείς στα «μαλακά» τελικά.

Φράση κλειδί: Καμιά φορά είναι ατυχία να έχεις πολλή τύχη, πολύ νωρίς.

 

Αιγόκερως

Εργασιομανή μου Αιγόκερε, αυτός ο μήνας φέρνει και πάλι τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου στο προσκήνιο. Με τον δυναμικό Άρη στον διπλωματικό Ζυγό, οι προκλήσεις διακατέχονται η μια την άλλη, οι δοκιμασίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σου και αναγκάζεσαι τελικά να πάρεις πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Όλα είναι πιθανά αυτή την περίοδο! Ο τυχερός Δίας και η γλυκιά Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 7 Νοεμβρίου σε βοηθούν να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Από την στιγμή που φώναξες τα «θέλω» σου δυνατά, το σύμπαν κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου. Όσο χάλια και να είναι τα οικονομικά σου, μην στερήσεις στον εαυτό σου την χαρά της δημιουργίας. Οι φίλοι σου είναι στο πλευρό σου.

Φράση κλειδί: «Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου αληθινά, είναι να ξυπνήσεις.» (Paul Valery, 1871-1945)

 

Υδροχόος

Ο Νοέμβριος σου κλείνει το μάτι, αέρινε Υδροχόε μου. Με τον επικοινωνιακό Ερμή στον ταξιδιάρη Τοξότη από τις 5 του μήνα, την γλυκιά Αφροδίτη στον πονηρό Σκορπιό και τον δυναμικό Άρη όλο τον Νοέμβρη στον διπλωματικό Ζυγό, είσαι επισήμως στα καλύτερά σου. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις το μυαλό σου ανοιχτό, να αφήνεις πράγματα και καταστάσεις να σου συμβαίνουν, να είσαι εξωστρεφής και να κάνεις αυτά που ήθελες πάντα. Μάθε επιτέλους αυτή την γλώσσα που ήθελες, κάνε μαθήματα ταγκό, φύγε για Σαββατοκύριακο στην Ρώμη, τόλμησε. Είσαι πολύ κοινωνικός αυτή την περίοδο. Εξελίξεις στην δουλειά, δημόσιες εμφανίσεις, ευκαιρία για κοινωνική άνοδο και αναγνώριση. Μην ξεχνάς να συγχωρείς τον εαυτό σου για όλα τα χαζά λάθη του παρελθόντος και αποδέξου τον επιτέλους με τα καλά και τα στραβά του.

Φράση κλειδί: «Η συγχώρεση είναι ένα περίεργο πράγμα: ζεσταίνει την καρδιά και δροσίζει το χτύπημα.» (William Arthur Ward, 1921-1994)

 

Ιχθύες

Υπομονή και επιμονή ευαίσθητά μου ψαράκια. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος θα παραμείνει στον τυχοδιώκτη Τοξότη μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη. Οι δυσκολίες, οι αναποδιές στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα συνεχίζονται για λίγο ακόμη. Ο δυναμικός Άρης στον διπλωματικό Ζυγό δίνει έμφαση στα οικονομικά σας αλλά και στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Αναρωτιέστε αν όλα είναι έτσι όπως τα είχατε φανταστεί. Αν όλες αυτές οι πιέσεις είχαν αποτέλεσμα. Αν ο σύντροφός σας είναι ο καταλληλότερος, αν σας συμπαραστάθηκε, αν η ερωτική σας ζωή υπάρχει ακόμη. Όλα μοιάζουν να μπαίνουν πάλι σε τάξη σιγά σιγά και να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Με την γλυκιά Αφροδίτη και τον τυχερό Δία στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 7 Νοεμβρίου ευνοούνται τα επαγγελματικά ανοίγματα, οι επενδύσεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε αυτή την δική σας δουλειά που θέλατε τόσο πολύ. Το τώρα έχει σημασία, όσο και οι φίλοι σας, οι καλές επαγγελματικές σχέσεις και η αγάπη του συντρόφου σας ή η αγάπη που θα βρείτε τελικά εκεί έξω…

Φράση κλειδί: «Μην περιμένεις τη ζωή. Μην κάνεις όνειρα γι΄αυτήν. Έχε στο μυαλό σου, ανά πάσα στιγμή, ότι το θαύμα βρίσκεται στο εδώ και στο τώρα.» (Marcel Proust, 1871-1922)

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Pane di capo: γλυκαίνουν τη ζωή μας!
Οσίες Ξανθίππη και Πολυξένη – 23 Σεπτεμβρίου
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Αδελφότητα για την Αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγ.Σεραφείμ – Πρ.Ηλία Δ.Κ.Πεντέλης.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.