Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Άρχισαν τα ‘μνημόσυνα’…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

 

Είχε πλάκα που οι τηλεσχολιαστές της Νέριτ, το έριξαν στο…μνημόσυνο με το που έληξε ο αγώνας της Ελλάδας κόντρα στην Κολομβία. «Έκαναν ό,τι μπορούσαν», ο ένας, «το καθήκον τους το εκπλήρωσαν φτάνοντας στο Μουντιάλ», ο άλλος, τέτοιες ανοησίες, αντί σωστής κριτικής, που βέβαια θα είχε αντίκρισμα απέναντι στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

 

Προσωπικά είχα επισημάνει σε πρόσφατο σημείωμα πως πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Και ότι η ομάδα μας, στηριζόμενη στην άμυνα, δεν είχε τύχη απέναντι σε αποφασισμένους (και ανώτερους φυσικά) αντιπάλους.

 

Ο Σάντος, υποτίθεται πως έκανε ό,τι έπρεπε προκειμένου να τα πάμε καλά με την Κολομβία που δεν είχε το βασικό της ατού ονόματι Φαλσάο. Υποτίθεται…Διότι, ρίχνοντας στη μάχη δύο υπερβολικά βραχύσωμους κυνηγούς μέσα στα ‘θηρία’ και αφήνοντας στον αγώνα τρία αμυντικά χαφ (Κατσουράνη, Μανιάτη, Κονέ), αχρήστεψε τις όποιες φιλοδοξίες για δημιουργία, η ‘τριάρα’ σε βάρος μας ήρθε φυσιολογικά και…μη χειρότερα. Κορυφαίος (αλλά της Κολομβίας…) ήταν ο αριστερός μας μπακ-χαφ Χολέβας.

 

Αργότερα χθες, ήρθε ο συναρπαστικός αγώνας της Ουρουγουάης (γκραν φαβορί) με την πονηρή ομάδα της Κόστα Ρίκα. Μιλάμε για μαγική εικόνα ομάδας, που βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος και να σαρώνει τους ‘γαλάζιους’ στο δεύτερο, δημιουργώντας –στα στοιχήματα- τις πρώτες σούπερ αποδόσεις.
Συμπέρασμα: κάτι αρχίζει να ‘μυρίζει’ στο βασίλειο της ‘Δανιμαρκίας’!

 

 

Γιώργος Αρκουλής

SHARE
RELATED POSTS
Σε κινητοποίηση λόγω χιονόπτωσης ο Δήμος Πεντέλης
22528466_10213042804857033_6579596662620912058_n.jpg
Ζωγράφισαν άλογο προνήπια με προτροπή των δασκάλων τους
European Business Review: Γιατί οι Έλληνες θέλουν να ακούνε ψέμματα, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.