ΕΥ ΖΗΝ

Απρίλιος 2017: αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

background-1974956_1280.jpeg

 

 

Κριός

Πως είναι τα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα; Αισθάνεσαι πως τα έξοδα αυξάνονται, οι υποχρεώσεις τρέχουν, η ανασφάλεια έχει γίνει η καλύτερή σου φίλη και ο εκνευρισμός είναι πια καθημερινότητα; Σωστά νιώθεις… η περίοδος των δυσκολιών και του γενικού ξεκαθαρίσματος δεν έχει περάσει, καθώς όλοι οι τομείς της ζωής σου χρειάζονται ριζική αναθεώρηση. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, τα οικογενειακά θέματα και τα επαγγελματικά σου συνεχίζουν να περνούν την «κρίση» τους. Η αισθησιακή Αφροδίτη δεν σου «χαρίζεται» ούτε αυτόν τον μήνα, αλλά όπως και να έχει, την λύση θα την βρεις.

Φράση κλειδί: Φως στο τούνελ.

 

Ταύρος

Ο δυναμικός Άρης στο ζώδιό σου, σου χαρίζει ενέργεια, δυναμικότητα και ζωντάνια. Αποφασίζεις να κυνηγήσεις το όνειρά σου, τα καταφέρνεις. Αποφασίζεις να βάλεις σε τάξη τα επαγγελματικά σου, το πετυχαίνεις. Αισθάνεσαι πως το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου; Κάτι γίνεται εκεί «πάνω» προς όφελός σου. Όσα εσωτερικά βραχυκυκλώματα και να νιώθεις, με την φόρα που έχεις πάρει, τίποτα δεν σε σταματά! Μην ξεχνάς βέβαια να σκέφτεσαι και τις συνέπειες των πράξεών σου…

Φράση κλειδί: Κάθε δράση έχει και αντίδραση.

 

Δίδυμοι

Υπαρξιακές αναζητήσεις, εσωτερική αναστάτωση. Μέσα σου αισθάνεσαι μια έντονη αλλαγή που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Δεν έχεις προλάβει να συνέλθεις από διάφορες αναποδιές και νιώθεις να χτυπιέσαι από όλες τις πλευρές στην ζωή σου. Έχεις γίνει εξαιρετικά δυνατός όμως και όσα προβλήματα και να βγαίνουν στην επιφάνεια, τα ξεπερνάς με ιδιαίτερη ψυχραιμία. Από τις 21 Απριλίου και μετά, που μπαίνει ο μαχητικός Άρης στο ζώδιό σου, θα αισθανθείς μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ο έλεγχος της ζωής σου θα περάσει στα χέρια σου επιτέλους. Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τώρα, άσε και κάτι για μετά…

Φράση κλειδί: Ώρα για διαλογισμό.

 

Καρκίνος

Φαίνεται να σε απασχολεί η γνώμη των άλλων αυτή την περίοδο. Τι θα πει ο κόσμος, οι φίλοι σου, ο οικογενειακός σου περίγυρος, οι συνάδελφοι στην δουλειά. Ο ρόλος σου στην κοινωνία, η δημόσιά σου εικόνα. Δεν πρέπει όμως να μένεις στην επιφάνεια. Ο εσωτερικός σου κόσμος χρειάζεται ισορροπία για να επιτευχθούν οι στόχοι σου. Την υποστήριξη που χρειάζεσαι την βρίσκεις έτσι κι αλλιώς από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις ποιος σε αγαπάει πραγματικά και ποιος όχι;

Φράση κλειδί: Η αληθινή ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες.

 

Λέων

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα. Περνούν χιλιάδες σκέψεις ταυτόχρονα από το μυαλό σου, καθώς ψάχνεις να βρεις τις απαντήσεις που θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη επίτευξη των στόχων σου. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 9 Απριλίου έως και τις 3 Μαίου, θα σου δημιουργεί παράσιτα στην επικοινωνία και σχετικές δυσκολίες στις μετακινήσεις. Μην πέσεις όμως στην παγίδα να κλειστείς μέσα. Συνέχισε να τοποθετείς τον εαυτό σου ψηλά και προσπάθησε να μετατρέψεις τον κακό σου εγωισμό σε καλό εγωισμό, δεν θα χάσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα, συγκρατήσου.

Φράση κλειδί: Χιούστον, έχουμε πρόβλημα!

 

Παρθένος

Προβληματάκια στις διαπροσωπικές σχέσεις, μικροσυγκρούσεις στα επαγγελματικά και η Αφροδίτη να ανακατεύει το γενικό τοπίο μέχρι το τέλος του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει με την σειρά του την επικοινωνία με τους γύρω σου και δεν μπορείς να βάλεις σε τάξη τα πράγματα, κάτι που σε φτάνει στα άκρα. Τα ξαφνικά οικονομικά έξοδα είναι στο πρόγραμμα και η διαχείρισή τους θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Μην ξεκινήσεις να ξεκαθαρίζεις οτιδήποτε έχει μακροχρόνια διάρκεια, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου.

Φράση κλειδί: Σκέφτομαι και γράφω.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης σου, είναι ανάδρομος μέχρι τις 15 του μήνα και έτσι «ανάδρομο» είναι όλο αυτό το διάστημα για σένα. Εκνευρισμός στην δουλειά, εκκρεμότητες που δεν φαίνεται να τακτοποιούνται, θέματα υγείας που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και οι εκρηκτικές διαπροσωπικές σχέσεις, όλα αυτά απαιτούν απόλυτη ψυχραιμία, δύναμη, λογική, ρεαλιστική αντιμετώπιση. Και να θες να γυρίσεις το βλέμμα σου αλλού, η εικόνα είναι μια. Η ζωή σου μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Κάνε υπομονή μέχρι τις 21 Απριλίου και όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τάξη.

Φράση κλειδί: Ψυχραιμία γιατί χανόμαστε!

 

Σκορπιός

Αυτός ο μήνας επιβάλλει σωστές συνεργασίες, συμβιβασμό, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Οι διαπροσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις περνούν κρίση. Άλλοτε νιώθεις καλά με τους άλλους, άλλοτε όχι και δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιος είναι αληθινός φίλος και ποιος εχθρός σου. Ξεσπάς, εσωτερικά και εξωτερικά και το μπέρδεμα στο κεφάλι σου συνεχίζεται όλο τον μήνα. Η ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τις 15 Απριλίου σου δημιουργεί προβλήματα συνεννόησης στις σχέσεις σου και το να επιμένεις δεν ωφελεί σε τίποτα τελικά. Ο Ερμής δεν βοηθάει την κατάσταση, αφού η ανάδρομη πορεία του κατά την διάρκεια του μήνα, σαμποτάρει τα πάντα. Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να μετρήσεις την αντοχή σου.

Φράση κλειδί: Άντεξα, κομμάτια και όνειρα μάζεψα (Βαγγέλης Κωσταντινίδης).

 

Τοξότης

Ο μήνας αυτός σου δημιουργεί προβλήματα στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά. Δεν νιώθεις ασφάλεια και όλα αυτά που έχεις παλέψει για να πετύχεις, μοιάζουν να είναι ακόμη μακρινοί στόχοι. Πόσο έχεις πιεστεί, πόσα εμπόδια έχεις αντιμετωπίσει για να φτάσεις σήμερα ως εδώ, τι ζωή έχεις επιλέξει, ήρθε η ώρα για να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Δεν είναι εύκολη περίοδος για σένα Τοξότη μου, αφού μοιάζεις να αμύνεσαι παντού, σε όλα τα μέτωπα. Προσοχή, δεν είναι καιρός για άστοχες επιθέσεις.

Φράση κλειδί: Η καλύτερη άμυνα είναι … η άμυνα.

 

Αιγόκερως

Η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της. Τα οικογενειακά και εργασιακά θέματα επιβαρύνουν την καθημερινότητά σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί ερωτηματικά στις σχέσεις και το μυαλό σου παίζει παράξενα παιχνίδια, οδηγώντας σε, σε λάθος μονοπάτια. Προσοχή στις αόρατες παγίδες! Ο Άρης σε βοηθάει κατά τα άλλα, μέχρι τις 21 του μήνα, να έχεις όση ενέργεια χρειάζεται, να ελπίζεις και να εύχεσαι, να βλέπεις «φως». Τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και ότι άλλο συνεπάγεται με αυτό. Όποιος θέλει να σε ακολουθήσει, θα είναι δίπλα σου.

Φράση κλειδί: Στάσου πλάι μου.

 

Υδροχόος

Αντιμετωπίζεις εντάσεις και μικροπροβλήματα στα οικογενειακά σου και η ψυχολογία σου είναι σε ένταση. Μέχρι τις 21 Απριλίου δεν θα λείψουν οι άγρυπνες νύχτες και οι ενοχλητικές αρνητικές σκέψεις. Ο ανάδρομος Ερμής δεν σε βοηθάει να πεις αυτά που αισθάνεσαι. Η ζωή, δεν σου δείχνει το πιο γλυκό της πρόσωπο αλλά όσα άγχη, οικονομικές εκκρεμότητες και εσωτερικοί φόβοι και να σε προβληματίζουν αυτόν τον μήνα, εσύ έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Φράση κλειδί: Η ευτυχία του να μοιράζεσαι.

 

Ιχθύες

Το παρελθόν σου έρχεται στην επιφάνεια. Λάθη, προβλήματα, καταστάσεις που δεν ξεκαθαρίστηκαν ποτέ, όλα αυτά που σε απασχόλησαν και συνεχίζουν να σε απασχολούν ακόμη, έχουν την «τιμητική» τους αυτόν τον μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 3 Μαίου δεν βοηθάει στην επικοινωνία και επιβραδύνει τα πάντα. Δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα της απογοήτευσης και των ανάκατων συναισθημάτων, γιατί τότε κινδυνεύεις να πέσεις στα ίδια λάθη. Μην ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους.

Φράση κλειδί: Τα πάντα ρέι, πάντα χωρεί και ουδέν μένει (Ηράκλειτος)


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αύγουστος 2019, για όλα τα ζώδια: προβλέψεις, του Κώστα Λεφάκη
Σμάρω Σωτηράκη
Ερωτικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2016, της Σμάρως Σωτηράκη
Β΄ Κυριακή των Νηστειών – Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.