Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Aποτελέσματα του Διαγωνισμού σχεδίασης βινιέτας

 

Η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου (Φ.Ε.Δ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού σχεδίασης βινιέτας στον οποίο οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας και έφτασαν τις 1.307).

 

Τα βραβεία προγραμματίζουμε να δοθούν στους νικητές την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στην εκδήλωση των εγκαινίων της 4ης τοπικής έκθεσης γραμματοσήμου και έκθεσης φιλοτελικών ντοκουμέντων της Δωδεκανήσου, που θα γίνει στην Ρόδο στην αίθουσα της ιπποτικής οπλοθήκης του de Milly (”Θόλαρος”) στην πλατεία Σύμης στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

 

Στην έκθεση γραμματοσήμου που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα ΕΛ.ΤΑ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αναρτηθούν και θα προβληθούν σε ξεχωριστό πλαίσιο προβολής τα 29 έργα από τα 1.307 που η 11μελής επιτροπή αξιολόγησης ξεχώρισε μέχρι να καταλήξει στα 6 έργα που θα βραβευτούν.
Η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου (Φ.Ε.Δ) ευχαριστεί όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα και προσκαλεί όλη την μαθητική κοινότητα από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα να προγραμματίσουν σε συνεννόηση με τους δασκάλους τους εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση γραμματοσήμων την εβδομάδα 5-11 Μαΐου 2014.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο Πρόεδρος
Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου

Γιάννης Κουρέλης

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Φ.Χατζηδιάκος: “Σχεδιάσαμε & πετύχαμε την αναβάθμιση”-30 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου. Αναμένονται 39 ακόμη
Πρεμιέρα Σάββατο 16 Μαρτίου Δημοτικό Θέατρο Ρόδου -“Τρίτο Στεφάνι” Θεατρική Ομάδα ΠΡΑΞΙΣ
Οι Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο γιόρτασαν την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα – Φωτογραφίες

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.