Πόρτα στην Πολιτική

Άμεση υλοποίηση της δομής WE CARE προτείνουν Π.Κουνάκης & Α.Ανανίας

kounakis-ananias.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kounakis-ananias.jpg

 

 

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε στη Ρόδο τη Δευτέρα, 24/7/2017, μας δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσουμε προτάσεις που αφορούν στον Τουρισμό, με αφορμή το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τα νησιά του Αιγαίου.


Ως ανάγκη που προκύπτει από τον πρόσφατο σεισμό στην Κω, προτείνουμε μια έντονη διαδικτυακή καμπάνια που θα αφορά στο τουριστικό προϊόν του νησιού και θα αποδίδει την πραγματικά εξαιρετική εικόνα που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του. Η δράση αυτή είναι χρήσιμο να πραγματοποιηθεί άμεσα για προφανείς λόγους.

Προτείνουμε επίσης την υλοποίηση της δομής WE CARE που μετά από την διαβούλευση έχει πάρει την τελική της μορφή είχε τύχει αποδοχής από τους φορείς και τον Δήμο που διεύρυναν την αρχική ιδέα και μπορεί να θεωρηθεί ένα αναπτυξιακό εργαλείο.

Τέλος προτείνουμε να πραγματοποιηθεί μια ομάδα δράσεων που θα συνδέει τον Τουρισμό με το λιανικό εμπόριο, κάτι που απασχολεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, με στόχο την αναστροφή της φθίνουσας πορείας του.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δούμε τον τουρισμό με τέτοια φροντίδα ώστε οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες να προσελκύσουν νέους, δίνοντας έτσι υπόσταση στην ελπίδα της άνθησης της οικονομίας μας.

 

Μετά Τιμής,

Παναγιώτης Κουνάκης & Άγγελος Ανανίας

Περιφερειακοί Σύμβουλοι

SHARE
RELATED POSTS
Μπάτσος ή Αστυνομικός;, του Κώστα Αρβανίτη
Παράξενος κόσμος, του Νίκου Βασιλειάδη
Προς Γ.Χατζημάρκο: αποκαλύψτε μας τον περ. σύμβουλός σας που χρωστά 135.717€ στο Δημόσιο και του δίνετε επιλεκτική ασυλία

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.