Συνεργάτες

Aλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

alex.jpg
Spread the love

 

 

 

Γεννήθηκα στις 26 Οκτωβρίου του 1974 στην Αθήνα. Αφού μεγάλωσα και έφτασα στο κρίσιμο σημείο της επιλογής σπουδών, σαν γερμανόφωνη, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στην πανέμορφη αυτοκρατορική Βιέννη της Αυστρίας. Ξεκίνησα να σπουδάζω στο μεταφραστικό τμήμα του Πανεπιστημίου Βιέννης. Μετά από τρία χρόνια φοίτησης αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με κάτι άλλο, πιο «δημιουργικό». Έτσι μεταπήδησα στον τομέα της Επικοινωνιολογίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και στην Ιστορία της Τέχνης , πάντα στο ξακουστό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, σπουδές που με οδήγησαν σε άλλα μονοπάτια. Τελικά αποφοίτησα από την Σχολή της Θεατρολογίας, Κινηματογράφου και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου της Βιέννης.


Παράλληλα με όλα αυτά το πάθος μου για την δημοσιογραφία ήταν τόσο έντονο, έκανα ανταποκρίσεις, έγραφα για φόρμουλα 1, για μόδα, για κοινωνικά θέματα, για οτιδήποτε με εξιτάρει και με κάνει να θέλω να το μοιραστώ με τον υπόλοιπο κόσμο.
Αγαπημένη μου ασχολία και πάθος εδώ και χρόνια αποτελεί και η Αστρολογία, που τόσο με συναρπάζει και με εκπλήσσει κάθε φορά. Εδώ και κάμποσο καιρό ασχολούμαι επαγγελματικά με τις διακοσμήσεις, το Styling και τις εικονογραφήσεις, αφού η αισθητική είναι η μεγάλη μου αγάπη, το χόμπι μου, η «αδυναμία» του χαρακτήρα μου… Δεν ξεχνώ βέβαια να ασχολούμαι και με την Ομογένεια εντός και έτσι ως Αντιπρόεδρος στον διαπολιτιστικό Σύλλογο Μακεδονία, προασπίζομαι τα ελληνικά μας δικαιώματα όπως και όσο μπορώ. Σύντροφος μου και διέξοδος στις δύσκολες στιγμές είναι το σχέδιο μετά της συνοδείας δυνατής μουσικής στους ρυθμούς της δεκαετίας του 80, γεγονός που ευχαριστεί τους γείτονές μου ιδιαιτέρως, αλλά πάνω από όλα τον αυστριακό μου σύζυγο! Αγαπώ την θάλασσα όσο τίποτε άλλο και ονειρεύομαι κάποια μέρα να αποκτήσω έναν μαγικό τρόπο να μπορώ να «διακτινίζομαι» στην Ελλάδα κάθε φορά που δεν την βλέπω και μου λείπει….

alex.jpg

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Γιώργος Αρκουλής
Μαρία Γεωργαλά
Αναστασία Φωκά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.