ΕΥ ΖΗΝ

Aegean Islands, η αιγαιοπελαγίτικη νοστιμιά στην καρδιά της Ν. Υόρκης!

Aegean Islands, η αιγαιοπελαγίτικη νοστιμιά στην καρδιά της Ν. Υόρκης.

Δια χειρός Γιώργου Σαράφογλου, μετρ της μαγειρικής τέχνης. Στο τέλος της ημέρας o συνεργάτης του περιοδικού μας σκιτσάρει την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα με χιούμορ.

Προς το παρόν τα πιάτα του Γιώργου μπορούν να γίνουν η σημερινή πρόταση γεύματος από το iPorta.gr

Πληροφορία: Την Τρίτη 22 Μαΐου η τελευταία Μουσική Βραδιά για το καλοκαίρι με τον Τάσο Παπαϊωάννου και τον Κώστα Ψαρρό.

Περισσότερα εδώ

Λαβράκι (2 κιλά-Αγ.Ισίδωρος, Συκιάδα Χίου) στα κάρβουνα!

Λαβράκι

Ελληνικός γαύρος λαδορίγανη!

Black Seabass (Montauk, Long Island, NY)

G.I.Summer salad-καλοκαιρινή σαλάτα! Κόκκινο και κίτρινο καρπούζι πάνω σε ένα στρώμα από ρόκα, ελληνική φέτα, δυόσμο και κόκκινο κρεμμύδι με λεμονάτο dressing!

Φιλέτο λαβράκι ceviche! (Μαριναρισμένο σε λεμόνι, μέλι και …

Ρόκα παντζαροσαλατα!

Μαλακόστρακα καβούρια- απο Maryland- στα κάρβουνα!

Long Island Black Seabass

Γαλακτομπούρεκο!

Γιώργος Σαράφογλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του

Το άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα
iPorta.gr

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Γαύρος κολυμβητός σε σκορδοστούμπι, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Με  Ά ρ ω μ α Π ε ύ κ ο, του Σπύρου Ντασιώτη
Πώς θα δείτε διαφορετικά τα πλαστικά μπουκάλια και απορρίμματα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.