Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Μιχάλη Παπατσή

Spread the love

Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου εκφράζει σύσσωμη την οδύνη της για τον χαμό του τέως διευθυντή του Ε.Ο.Τ. Δωδεκανήσου και ιδρυτικού Στελέχους και πρώτου Προέδρου  του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Μιχάλη Παπατσή.

Έναν άνθρωπο που διακρίθηκε για τους αγώνες του για την Δημοκρατική Παράταξη, από την Ένωση Κέντρου, το ΠΑΣΟΚ εως και το Κιν.Αλ.

Συμμεριζόμενοι τον πόνο της ξαφνικής αυτής απώλειας, η σκέψη όλων μας στρέφεται αυτες τις δύσκολες ώρες στους οικείους του και ιδιαίτερα στην κόρη του και ιδρυτικό μέλος της παράταξης μας,  Λίνα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

SHARE
RELATED POSTS
Εκδήλωση του Οίκου Λαλαούνη για το “Κόσμημα στην Αρχαία Ελλάδα” από την “Δωδεκανησιακή Μέλισσα”
Βάλιας Σεμερτζίδης: η καρδιά της Τέχνης “χτυπά” στη Ρόδο – Δωρεά 103 έργων στο Δήμο Ρόδου του σπουδαίου εικαστικού & χαράκτη
20ec9cd6-51ba-40ab-8e54-a260f44e8af2.jpg
Νησιωτικοί Δήμοι κάτω των 1.000 κατοίκων: τι είπαμε με τον Υπουργό, του Φώτη Μάγγου (Δήμαρχος Λειψών)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.