Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Τράπεζα – Εφορία: ληστεία μετά φόνου!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love
 
Αναρτήθηκε σε αντιμνημονιακό μπλογκ μια είδηση που λογικά θα έπρεπε να υποχρεώσει όσους, από τους κατοίκους του κοινοβουλίου έχουν έστω λίγο φιλότιμο να σπεύσουν να αλλάξουν επάγγελμα! Πρόκειται για είδηση εξαιρετικά πικρή, που αποδεικνύει στην πράξη πόσο σκληροί είναι (και πόσο φασιστικά σκέφτονται) αυτοί που πέρασαν τον ληστρικό νόμο και έδωσαν το δικαίωμα στο μακρύ χέρι της Εφορίας να παίρνει τον ιδρώτα του πολίτη σε συνεργασία με τους τραπεζίτες κατ’ ευθείαν από τον λογαριασμό του. 

 

 
Η είδηση: 58χρονος εργολάβος, πήγε στην Τράπεζα να σηκώσει χρήματα από τον λογαριασμό του, όμως διαπίστωσε ότι η Εφορία είχε κάνει ανάληψη σε όλο το ποσό. Ένα ποσό 15.000 ευρώ, που είχε καταθέσει –για λογαριασμό τού εργολάβου- ξενοδόχος της Πάρου προκειμένου να εξοφλήσει διάφορες οικοδομικές εργασίες. Ο εργολάβος άφησε το γκισέ σε τραγική κατάσταση, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσε να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων που απασχολούσε. Το έμφραγμα δεν άργησε να εκδηλωθεί και με το που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, ο άνθρωπος εξέπνευσε. 
 
Είχαμε υποπτευθεί ότι η ζωή μας δυσκολεύει. Ότι καραδοκεί όμως ο θάνατος ανά πάσα στιγμή σε κάθε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ παρέμβαση, δεν θέλαμε καν να το σκεφτούμε. Ο μεγαλύτερος κλέφτης που ονομάζεται ΚΡΑΤΟΣ, πότε –διάβολε- θα τιμωρηθεί; Και με ποια ποινή;

 

 
 

 

 

Γιώργος Αρκουλής 

επικοινωνείστε στο [email protected]

SHARE
RELATED POSTS
Η Φιλαναγνωσία και οι Δράσεις της σε σχολεία της Κιμμερίδας Πόλης, του Δρ Γιάννη Παπαδάτου
Ο ανθεκτικός ιός των Αγορών, του Ηλία Καραβόλια 
Προς το διπλό νόμισμα, του Τάσου Τέλλογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.