Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Τράπεζα – Εφορία: ληστεία μετά φόνου!, του Γιώργου Αρκουλή

 
Αναρτήθηκε σε αντιμνημονιακό μπλογκ μια είδηση που λογικά θα έπρεπε να υποχρεώσει όσους, από τους κατοίκους του κοινοβουλίου έχουν έστω λίγο φιλότιμο να σπεύσουν να αλλάξουν επάγγελμα! Πρόκειται για είδηση εξαιρετικά πικρή, που αποδεικνύει στην πράξη πόσο σκληροί είναι (και πόσο φασιστικά σκέφτονται) αυτοί που πέρασαν τον ληστρικό νόμο και έδωσαν το δικαίωμα στο μακρύ χέρι της Εφορίας να παίρνει τον ιδρώτα του πολίτη σε συνεργασία με τους τραπεζίτες κατ’ ευθείαν από τον λογαριασμό του. 

 

 
Η είδηση: 58χρονος εργολάβος, πήγε στην Τράπεζα να σηκώσει χρήματα από τον λογαριασμό του, όμως διαπίστωσε ότι η Εφορία είχε κάνει ανάληψη σε όλο το ποσό. Ένα ποσό 15.000 ευρώ, που είχε καταθέσει –για λογαριασμό τού εργολάβου- ξενοδόχος της Πάρου προκειμένου να εξοφλήσει διάφορες οικοδομικές εργασίες. Ο εργολάβος άφησε το γκισέ σε τραγική κατάσταση, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσε να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων που απασχολούσε. Το έμφραγμα δεν άργησε να εκδηλωθεί και με το που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, ο άνθρωπος εξέπνευσε. 
 
Είχαμε υποπτευθεί ότι η ζωή μας δυσκολεύει. Ότι καραδοκεί όμως ο θάνατος ανά πάσα στιγμή σε κάθε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ παρέμβαση, δεν θέλαμε καν να το σκεφτούμε. Ο μεγαλύτερος κλέφτης που ονομάζεται ΚΡΑΤΟΣ, πότε –διάβολε- θα τιμωρηθεί; Και με ποια ποινή;

 

 
 

 

 

Γιώργος Αρκουλής 

επικοινωνείστε στο [email protected]


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
2601029EC3F4E99F4800131C28654EF1.jpg
Λέσβος: 10 Νοεμβρίου 2015, φωτογραφίες: Άρης Μεσσήνης
13/10/2020: τελετή αποκατάστασης της οικίας του Παύλου Μελά, 116 χρόνια από τον θάνατό του
Βιβλίο και Βιβλύω, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.