Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Φ.Χατζηδιάκος για Ενσωμάτωση: “Οι Δωδεκανήσιοι πρόγονοί μας ζητούν δικαίωση από πραγματικές ηγεσίες για τις σύγχρονες προκλήσεις”

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δικηγόρος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

 

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

73 χρόνια από την Ενσωμάτωση, τα Δωδεκάνησα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του εθνικού κορμού. Κανένας δεν μπορεί να τα επιβουλευθεί. Κανείς δεν επιτρέπεται να τ’ αμφισβητήσει.

Σήμερα στην περίοδο της πανδημίας, με το «βαθύ κόκκινο» , επίκαιρο όσο ποτέ, έχουμε χρέος να τιμήσουμε την μνήμη των προγόνων μας. Αληθινοί αγωνιστές, γνήσιοι πατριώτες που έδωσαν τη ζωή τους για τα Ελεύθερα Δωδεκάνησα, ζητούν δικαίωση από πραγματικές ηγεσίες, να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις.

Είναι καθήκον μας να διαφυλάξουμε τις ιστορικές, πνευματικές, πολιτισμικές μας παρακαταθήκες και να σφυρηλατήσουμε τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την ενότητα και την ομοψυχία.

Για την δημοτική παράταξη

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

 

SHARE
RELATED POSTS
Γιατί συμπορεύομαι με τον Μανώλη Γλυνό, της Σμάρως Καμπουράκη
Η θύμησή σου απαλαίωτη, του Κώστα Ε. Σκανδαλίδη
Ένας χαμένος χρόνος – Στο σκοτάδι η «λάμψη» της Ρόδου, του τ.Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.