Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Φ.Χατζηδιάκος για Ενσωμάτωση: “Οι Δωδεκανήσιοι πρόγονοί μας ζητούν δικαίωση από πραγματικές ηγεσίες για τις σύγχρονες προκλήσεις”

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δικηγόρος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

 

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

73 χρόνια από την Ενσωμάτωση, τα Δωδεκάνησα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του εθνικού κορμού. Κανένας δεν μπορεί να τα επιβουλευθεί. Κανείς δεν επιτρέπεται να τ’ αμφισβητήσει.

Σήμερα στην περίοδο της πανδημίας, με το «βαθύ κόκκινο» , επίκαιρο όσο ποτέ, έχουμε χρέος να τιμήσουμε την μνήμη των προγόνων μας. Αληθινοί αγωνιστές, γνήσιοι πατριώτες που έδωσαν τη ζωή τους για τα Ελεύθερα Δωδεκάνησα, ζητούν δικαίωση από πραγματικές ηγεσίες, να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις.

Είναι καθήκον μας να διαφυλάξουμε τις ιστορικές, πνευματικές, πολιτισμικές μας παρακαταθήκες και να σφυρηλατήσουμε τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την ενότητα και την ομοψυχία.

Για την δημοτική παράταξη

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Δήμος Ρόδου: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για θέσεις εκπαιδευτών στα «Κέντρα δια βίου Μάθησης» 
Στα βράχια της Σύμης για να σωθούν μετανάστες και παιδιά
Ευχές του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν.Α. κου Χαράλαμπου Κόκκινου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.