Συνεντεύξεις

Νατάσα Μποφίλιου: “η επιτυχία είναι ένας χάρακας 20 εκατοστών”, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love
 
 
Η Νατάσσα Μποφίλιου. Φρέσκια και δυναμική παρουσία, με χαρακτηριστική φωνή, έντονη προσωπικότητα και ποιοτικές επιλογές στις συνεργασίες της. Σταθερή και σίγουρη στις απαντήσεις της, ήρεμη και γαλήνια, μου έδωσε την εντύπωση ενός βούδα που κρατά ένα μικρόφωνο για να λέει τις σκέψεις της ζωγραφίζοντας τον κόσμο μας και τον δικό της. 
 
 
«Ο στόχος στη ζωή μου είναι να κάνω αυτό που αγαπώ . Για μένα το τραγούδι είναι κατάσταση καθαρά ψυχική και με εκφράζει. Δε στόχευα ποτέ σε υψηλά πράγματα. Κάνω μόνο αυτό που αγαπώ…»


Η θεατρικότητα, με την οποία ερμηνεύει στη σκηνή: 

«[….] Δεν έχω κάνει θεατρικές σπουδές. Θα ήθελα πάρα πολύ να σπουδάσω θέατρο. Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον…Άλλωστε το θέατρο και το σινεμά έχουν περάσει μέσα μου και είναι ένας τρόπος να βλέπω τη ζωή γενικότερα, στη ζωή είναι ωραίο να έχουμε να έχουμε λίγο θέατρο και σινεμά».

 

 
Δεν έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της στο τμήμα πολιτικης ανάλυσης της Νομικής Αθηνών: 
«Χρωστώ κάποια μαθήματα. Ακόμα προσπαθώ να πάρω πτυχίο, με ενδιαφέρει σε γνωστικό επίπεδο. Αν δεν καταφέρω αν μείνω στο τραγούδι γιατί σε αυτή τη δουλεία είναι δύσκολά και σκληρά τα πράγματα- θα έχω κάτι άλλο να κάνω για να ζήσω».

Νοιώθει ανασφάλεια;

 

«Η ζωή γενικά είναι σκληρή. Ό,τι θέλεις να κάνεις πρέπει, θα πρέπει και να προβλέπεις. Χρειάζεται να είσαι έτοιμος και να προβλέπεις. Αυτό το έμαθα αργά. Τώρα πια τα καταφέρνω καλύτερα στο να προβλέπω. Χαίρομαι που θυσιάζω πράγματα γιατί έτσι απολαμβάνω το αποτέλεσμα καλύτερα. Μ’ αρέσει που υπάρχει δυσκολία στη ζωή.

 

Η σχέση της με τους Θέμη Καραμουρατίδη- Γεράσιμο Ευαγγελάτο: 

 

«Είναι οι άνθρωποι της ζωής μου। Φιλία για μένα είναι η οικογένειά μου και είναι τρομερά σημαντική . Οι δικοί μου άνθρωποι τους χρειάζομαι πάρα πολύ ήταν δίπλα μου αρωγοί σε καθετί. Έχω πάρα πολύ καλούς φίλους.»

 

«Προδοσία»: 

 

«Δε με έχουν προδώσει, είμαι τυχερή δε μου έχει συμβεί»

 

Τι σιχαίνεται: 

 

«Σιχαίνομαι να προδίδεις τις αξίες σου. Αν και είμαι ελαστική με τους ανθρώπους, αυτό το θεωρώ απαράδεκτο». 
 
Αξίες που πιστεύει: 

 

« Η ειλικρίνεια και η καθαρότητα. Μου αρέσουν πολύ οι τίμιοι με τον εαυτό τους και τους άλλους ανθρώπους. Μ’αρέσουν οι ντόμπρες σχέσεις, με ενοχλεί πολύ το αντίθετο. Στη δουλεία μας, βέβαια, δε συναντάς εύκολα την ντομπροσύνη».

 

Πώς αντιδρά: 

 

«Γίνομαι έξαλλη, αν συναντήσω ανέντιμους ανθρώπους। Είμαι πολύ σκληρή, δεν ανέχομαι ούτε να συνδιαλέγομαι μαζί τους। Με βοηθά σε αυτό και το ότι έχω πολύ καλό ένστικτο. Για αυτό και στη δουλειά μας δεν έχω ιδιαίτερες φιλίες. είναι λίγοι εκείνοι που συνεργάζομαι.

Τι θαυμάζει:
«Θαυμάζω τους ανθρώπους που αγωνίζονται, που έχουν όνειρα και τα παλεύουν , πιάνουν τη ζωή από τα μαλλιά. Δεν ανέχομαι τη μιζέρια, την ηττοπάθεια».

 

Η Νατάσα και τα χρήματα: 

 

«Μη φαντάζεσαι ότι έχω τρομερά καλές οικονομικές απολαβές. Χτίζω ακόμα πράγματα. Άλλωστε για μένα δεν ταυτίζονται τα χρήματα με την ευτυχία και την επιτυχία. Στόχος μου είναι να ζω αξιοπρεπώς, να έχω τόσα χρήματα όσα χρειάζομαι . Η επιτυχία είναι να μπορώ να κάνω αυτά που θέλω, αν λιμπιστώ κάτι να μπορώ να το έχω. Δεν έχω άλλες προσδοκίες.».

 

Τι την ενοχλεί: 
«Είναι τόσα πολλά αυτά που με ενοχλούν, έχω σοβαρές διαφωνίες με όλα αυτά που συμβαίνουν και στην Πολιτική και σε καθετί που μας αφορά. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απ’ όλα είναι η στάση που έχουμε εμείς απέναντι στα πράγματα. Με ενοχλεί ότι ανεχόμαστε αυτά που δε μας αρέσουν. Πιστεύω ότι όταν παλεύεις να αλλάξεις κάποια πράγματα, τελικά θα τα καταφέρνεις. Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη του ανθρώπου».

 

Όνειρο συνεργασίας με καταξιωμένους καλλιτέχνες :

 

«Μου αρέσεις να τους ακούω, είναι οι αναφορές μου. Οι μεγάλοι καλλιτέχνες που έχω μεγαλώσει μαζί τους και τους έχω θαυμάσει πολύ, είναι για μένα μια μαγεία. Θέλω να διατηρήσω τη μαγεία που υπάρχει… Από αυτή την άποψη δεν επιδιώκω να συνεργαστώ μαζί τους γιατί μου αρκεί η μαγική σχέση που ήδη έχω. Αν κάτι βεβαίως ωριμάσεις και προκύψει, θα είναι εξαιρετικό. Προς το παρόν επιθυμώ να κάνω πράγματα με πιο νέους ανθρώπους»

 

Αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια: 

 

«Έχω περάσει υπέροχα παιδικά χρόνια. Έπαιξα πολύ…Είχα γεμάτη παιδική ζωή. Κάποιοι δάσκαλοι ελάχιστοι ήταν σημαντικοί. Περισσότερο ξεχωρίζω το δάσκαλο του πιάνου μου, έναν νέο άνθρωπό στα 42 χρόνια σήμερα. Πάντα ακούω τις συμβουλές του, είναι σοφός και ιδιαίτερος, ονομάζεται Κώστας Δουσουλάκης, είναι δάσκαλός μου από 5 χρόνων και μεγαλώσαμε παρέα. Πάντα λοιπόν θυμάμαι ό,τι μου έλεγε. Μου ‘έλεγε, λοιπόν: «η επιτυχία στη δουλειά σου είναι ένας χάρακας 20 εκατοστών , τα δύο πρώτα εκατοστά είναι το ταλέντο που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις, από τα άλλα παιδάκια, όλο το υπόλοιπο είναι η δουλειά και τα τελευταία δύο εκατοστά είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Αν δε δουλέψεις πάντα οι άλλοι θα ναι πιο μπροστά. Αν εσύ δουλέψεις όπως πρέπει, και χρησιμοποιήσεις και τα δύο τελευταία εκατοστά, τότε θα ξεχωρίσεις. Πάντα αισθάνομαι ότι πρέπει να δουλεύω -όχι για να είμαι μην με προλάβουν οι άλλοι- αλλά γιατί, αν δε δουλέψω σωστά, δε θα δω ποτέ μου αυτό που έχω μέσα μου και δε θα μάθω πού μπορώ να φτάσω…»

 

Νατάσα Μποφίλιου: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, όπου και μεγάλωσε, και έχει σπουδάσει πολιτική ανάλυση στη Νομική σχολή των Αθηνών, ενώ έχει πτυχίο πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων από το Ελληνικό ωδείο. Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι συμμετέχοντας στις εμφανίσεις του Χρόνη Αηδονίδη. 

 

 
 


Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 εμφανίζεται στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου “Μελίνα Μερκούρη’ στην Ρόδο στις 9: 30 μμ.
 
Χορηγός επικοινωνίας: η Πόρτα.
 

 


[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/WiGz_QyRtNo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
SHARE
RELATED POSTS
Μαίρη Καμπουροπούλου: η αρχόντισσα της Λίνδου, της Τζίνας Δαβιλά
Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος: «Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, σίγουρος για το έργο μου», της Μαρίας Χονδρογιάννη
Η Τέχνη της Ψυχικής Υγείας-Αγγελική Τουμπανάκη ‘’Νότα Ζωής’’, της Ντόρας Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.