Βιβλίο

«Καρκίνος και Διατροφή»: Ο Δρ Νταβίντ Καγιάτ συνομιλεί με το ελληνικό κοινό

Spread the love
Δρ Νταβίντ Καγιάτ

Ο διακεκριμένος καθηγητής Ογκολογίας και πρωτεργάτης της Χάρτας των Παρισίων κατά του Καρκίνου Νταβίντ Καγιάτ θα βρίσκεται το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.


Ο διεθνούς φήμης επιστήμονας, με αναγνωρισμένο έργο στον τομέα της έρευνας και με μεγάλη προσφορά κατά του καρκίνου, θα πραγματοποιήσει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη, με θέμα «Καρκίνος και Διατροφή», στις 25 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λεωφόρος Συγγρού 387).

Ο Δρ Καγιάτ επισκέπτεται τη χώρα μας με αφορμή την έκδοση, στην ελληνική γλώσσα, του βιβλίου του «Η σωστή αντικαρκινική διατροφή», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη και σημειώνει μεγάλη ανταπόκριση από το αναγνωστικό κοινό.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν από τον εκδοτικό οίκο Καλέντη για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Ίδρυμα Ευγενίδου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και οι εκδόσεις Καλέντη. Κατά τη διάρκειά της θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κύριος Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ο κύριος Αλέξανδρος Καλέντης, ιατρός, εκδότης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Σουφλέρη.

Η ομιλία του Δρα Καγιάτ θα πραγματοποιηθεί στα Γαλλικά, με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά.

Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας (έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013) με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο: 6936 177 143, στο fax: 210 9417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Όσοι ενδιαφέρονται να παραστούν, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου: 210 94 69 631 και 632.

SHARE
RELATED POSTS
photo.jpg
Κωστής Μακρής “Η Εβίτα που νίκησε τα αποθαρρύνια”. Εκδόσεις Πατάκη, του Μάνου Κοντολέων
Διήγημα: «…μια μπουκίτσα λουκούμι περγαμόντο…» – Η Μεταμόρφωση (κεφάλαιο 12ο), του Νίκου Βασιλειάδη
«Μαύρη ψυχή»: η αυτοβιογραφία της Νίνα Σιμόν, του Άγγελου Κουτσούκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.