Πόρτα στη Δωδεκάνησο

72χρόνος είχε κέρατα, κεφάλια και κρέας ελαφιού στο σπίτι του – Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος

rupert-the-baby-deer-415x275.medium.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rupert-the-baby-deer-415x275.medium.jpg

 

 

 

 

Το περιστατικό συνέβη στις 23 Απριλίου του 2016 στα Προφύλια της Ρόδου.

Ο 72χρονος ισχυρίστηκε ότι τα κέρατα και τα κεφάλια του τα άφησε ως… κληρονομιά ο πεθερός του απεβίωσε πριν από δύο χρόνια μαζί με ένα δόκανο

 

Δεν έπεισαν τη Δασική Υπηρεσία Ρόδου οι δικαιολογίες που προέβαλε ένας ηλικιωμένος για όσα βρήκαν στο σπίτι του στο χωριό Προφύλια οι άνδρες του Δασαρχείου, μεταξύ των οποίων τα κεφάλια δύο ελαφιών και επτά κέρατα, καθώς και 7,5 κιλά κρέας ελαφιού.

 

Ο 72χρονος ισχυρίστηκε ότι τα κέρατα και τα κεφάλια του τα άφησε ως… κληρονομιά ο πεθερός του απεβίωσε πριν από δύο χρόνια μαζί με ένα δόκανο και ότι το κρέας που φύλαγε στην κατάψυξη του σπιτιού του, προέρχεται από ένα ελάφι το οποίο είχε βρει ψόφιο πριν από οκτώ μήνες και το κράτησε για να το δώσει στα σκυλιά!

 

Όσο για τις 148 ξόβεργες που βρέθηκαν στο σπίτι του, ισχυρίστηκε ότι οι 100 είναι παλιές και άχρηστες και τις υπόλοιπες 48 τις είχε βρει σε μια περιοχή όπου κυνηγούσε πριν από έξι μήνες! Μετά την απολογία του, ο 72χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν.

 

Αλλά και στην περιοχή της Ψίνθου στη Ρόδο, οι δασοφύλακες συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 70χρονο λαθροθήρα τη στιγμή που έλεγχε τις παγίδες που είχε τοποθετήσει με συρμάτινες θηλιές για να πιάσει άγρια ζώα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί θήρας και την προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου.

 

Πρωτο θέμα


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Διθυραμβικά σχόλια για τη Ρόδο στον βρετανικό τύπο! – Φιλοξενία, ξενάγηση Δήμος Ρόδου
Νέα πρόσκληση στον κο Καμπουράκη απ’το Δήμαρχο κο Χατζηδιάκο για ανοιχτό διάλογο-Ηχηρή απουσία και απαξίωση από τον Αντώνη Καμπουράκη
Η μέρα του Αη Συμιού μου, της Άννας Κοντοπίδη [Νάξος]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.