Ανοιχτή πόρτα

Τα σχόλια σου στον Εισαγγελέα!, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love
Το ΄χει πει ο φίλος ο Κ.Α.Μ. (κατά κόσμον Κωστής Α. Μακρής): όταν ακολουθείς κάποιες αρχές, περιορίζεις τα διλήμματά σου. 

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές είπα μέσα μου το επιεικές ή και ανόητο «δε βαριέσαι…». Στις αρχές και τις αξίες μου, όμως, συμπεριλαμβάνεται και η δουλειά μου, καθώς και ό,τι αυτή συνεπάγεται: συνεργάτες, αναγνώστες, διαφημιζόμενοι, άνθρωποι που δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, αλλά βρίσκουμε τον τρόπο και τους κώδικες να επικοινωνούμε. Εν πάση περιπτώσει όλοι όσοι έχουν τιμήσει και εκτιμήσει με οποιοδήποτε τρόπο αυτό που κάνουμε εδώ στην Πόρτα. Αυτούς τους ανθρώπους, εσάς δηλαδή στο σύνολό σας, αλλά με ελάχιστες εξαιρέσεις, σας ευχαριστούμε, σας τιμούμε μέσα από τα γραπτά μας και οφείλουμε να προστατεύσουμε την σχέση που μας ενώνει: το ότι μας εμπιστεύεστε. 


Τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας δυο χυδαίων έως και εγκληματικών σχολίων που δημοσιεύθηκαν στο άρθρο «Γιατί Ροδίων Παιδεία;», απενεργοποιήσαμε το προφίλ «ανώνυμος» και σας … αναγκάσαμε ή να κάνετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας ή να μην μπορείτε να καταχωρήσετε το σχόλιο σας. Από σήμερα επιστρέφουμε στους κανονικούς ρυθμούς του iporta.gr. Δεν μας ενοχλεί, αν επιθυμείτε σχολιάζοντας να διατηρήσετε την ανωνυμία σας ή να χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμο. Θέλουμε να νοιώθετε ελεύθεροι κοντά μας. Ο ρόλος μας δεν είναι του μπαμπούλα. Καταστράφηκαν από τον περίφημο μπαμπούλα οι ψυχές γενεών και γενεών, που είχαν ωραίες ιδέες και τσακίστηκαν από τον περιορισμό και το καλούπωμα. Έγιναν μπετόν αντί να αναδύουν δροσερό αεράκι. Στείλτε μας, λοιπόν, και ως ανώνυμοι τα σχόλιά σας. Αρκεί να φροντίσετε να διατηρούνται τα όρια που ζητούν η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός. Και μέχρι πριν από 10 ημέρες δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα. Επειδή, όμως, τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν από κάποιους ανώνυμους, πέρασαν την κόκκινη γραμμή, οφείλουμε να προστατευθούμε. Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του Εισαγγελέα και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εμείς απαλλαγμένοι πια από την έγνοια του κάθε κακόβουλου ή όπως θέλετε χαρακτηρίστε τον, (ξανά) ενεργοποιούμε το προφίλ «ανώνυμος». Τώρα, ποιος ή ποια θα χάσει τον ύπνο του μετά από την έκβαση αυτή, είναι μια άλλη ιστορία, που ειλικρινά δεν μας απασχολεί.

επικοινωνείστε: gina.iporta@gmail.com

SHARE
RELATED POSTS
Έτοιμα τα ψηφοδέλτια του Δημάρχου Ρόδου και εκ νέου υποψηφίου κου Φώτην Χατζηδιάκου
Απεβίωσε ο Αντώνης Βγότζας ο Νομικός Σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου
Kostis A. Makris
Η σπαραξικάρδια ιστορία του Βρεδέμ Ασχέζη, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.