Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Σώζεται η Ελλάδα του Λάκη;, του Νικήτα Οικονόμου

Spread the love

 

Νικήτας Οικονόμου

 

 

 

 

 

  lazopoulos1.jpg
 
 
 
Εντάξει, σαΐνι δεν με λες, αλλά τα βασικά τα κατάλαβα ο γιος του σφουγγαρά…
 

Βοήθησαν βεβαίως και οι συνταρακτικές αποκαλύψεις του MEGA, που για πρώτη φορά από την ίδρυσή του ασχολήθηκε με …επερώτηση του ΚΚΕ που κατατέθηκε χρόοονια πριν!

 

Έχουμε και λέμε:

 

1ο: Τα 9 εκατ. βρέθηκαν στο στρώμα του Παπανδρέου, κι ευτυχώς διότι αυτός ο μπαγαμπόντης ήταν έτοιμος να τα καταχωνιάσει στη ρεζέρβα του τεθωρακισμένου του και να περάσει τα σύνορα (σας θυμίζει κάτι;)….

 

2ον: Τουλάχιστον δέκα νάρκες Λιβανέζικες εντοπίστηκαν να κρέμονται στον πολυέλαιο του γραφείου του Γ. Παπανδρέου. Πέρα από κλέφτης ήταν και “γύφτος” σε θέματα διακόσμησης.

 

3ον: Άλλες δέκα νάρκες, μάλλον Βοσνιακής κατασκευής, βρέθηκαν θαμμένες στο κηπάρι του Παπανδρέου, γιατί το Αμερικανάκι γούσταρε να το παίζει κομάντο του Βιετνάμ… Που μακάρι να τον πετύχαινε μία απ’ αυτές να διαμελιστεί το κωλόπαιδο…

 

ΔΕΝ τα πιστεύετε όλα αυτά; Δεν πειράζει, θα σας τα εξηγήσει ο Λάκαρος με το τσαντίρι του, που ξανάνοιξε και σας περιμένει…

 

Μόλις στα πρώτα πέντε λεπτά της ώρας, εκεί στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, σας έδειξε τα αρχ@@@@ του και τον χειροκροτάτε! Πάντα τέτοια!

 

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ; ΣΩΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!

 

* Ο Νικήτας Οικονόμου είναι δημοσιογράφος.

 

SHARE
RELATED POSTS
Χρύσα Σπηλιώτη: σεμνή και στον ύστατο αποχαιρετισμό
Ένας φερετζές που λεγόταν κέντρο, του Γιώργου Πίτσου
Όβιτζ. Οι επτά νάνοι του Άουσβιτς, του Νότη Μαυρουδή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.