Βιβλίο

Κερδίστε βιβλία από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο! – Δύο μήνες η “Πόρτα” μας ανοιχτή

8 Απριλίου 2013. 8 Ιουνίου 2013. Δύο μήνες ζωής για την ‘Πόρτα” μας. Την ανοίξαμε διάπλατα, σας καλωσορίσαμε στην συντροφιά μας για να επι-κοινωνήσουμε και να συν-κινήσουμε νήματα που πλέκει η ζωή ή που πλέκουμε οι ίδιοι, εν γνώσει ή εν αγνοία μας.

Άλλοι μπήκατε θαρραλέα στο σπίτι μας και περιδιαβήκατε σε όλα τα δωμάτιά του. Άλλοι πήρατε θέση σε εκείνες τις σελίδες που περιμένετε περισσότερο. Άλλοι πειραματιστήκατε μπήκατε, είδατε και βγήκατε γιατί…. εσείς ξέρετε! Άλλοι μας ρίξατε … πόρτα, αλήθεια μας ρίξατε; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Πάντως, αρκετοί από εσάς μας βρήκατε φρέσκους, καθαρούς, εύκολους, διαφορετικούς, ιδιαίτερους, ετερόκλητους. Πάντως, αδιάφορους δεν μας βρήκατε, έτσι τουλάχιστον μας είπατε. Όλοι όσοι γράφετε στα σχόλια ή στέλνετε μηνύματα στο facebook ή στο mail της “Πόρτας” μας, αδιάφορους δεν μας βρήκατε. Άρα είμαστε σε καλό δρόμο. 

Μικρός απολογισμός για το δίμηνο που πέρασε. Κάτι σαν εξομολόγηση. Είπαμε ξεκινάμε με αγάπη, σεβασμό και με το αίσθημα της πληρότητας. Ναι, έτσι είμαστε εμείς, είμαστε ανοιχτοί στην ζωή, στα πάνω της και τα κάτω της, αρκεί να μην είναι καρδιογράφημα νεκρού. Άρα πλήρεις στιγμών. Πάμε παρακάτω. Αποφασιστικά, αλλά και με συναίσθηση χτυπήσαμε την πόρτα του Badminton, του Θεάτρου Ακροπόλ, του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και μας την άνοιξαν διάπλατα οι αρμόδιοι κάθε φορά, προκειμένου να σας προσφέρουμε δωρεάν μουσικές βραδιές, εισιτήρια για το θέατρο. Τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, λοιπόν, να προσφέρουμε προσκλήσεις για το Badminton όλο το καλοκαίρι και αναμένετε τις θεατρικές προσκλήσεις μας προς το παρόν για την “Μήδεια” με τους Κιμούλη, Παπασπηλιόπουλο, Νούσια και σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, τον “Επιθεωρητή” με Αρμένη, Μαρκουλάκη, Μουτούση, Μητρούση, πάλι σε σκηνοθεσία Ευαγγελάτου και τον “Πλούτο” με Κουρή, Λούλη, Παπαδημητρίου, Μουτούση και Διονύση Σαββόπουλο σε μουσική, σκηνοθεσία και μετάφραση του έργου. Και έπονται προσπάθειες για να υπάρχει συνέχεια η “Πόρτα” μας ανοιχτή σε ό,τι αξίζει. Και να μπαίνει και καθαρό αεράκι και φως. Βαρεθήκαμε τα σκοτάδια και τα υπόγεια. Εδώ περνάτε την “Πόρτα” μας άφοβα. Και αφήστε έξω τις αμφιβολίες. 

Σήμερα για να γιορτάσουμε τους δύο μήνες ζωής μας και να υποδεχτούμε και το καλοκαίρι, οι εκδόσεις “Καλειδοσκόπιο’ σας προσφέρουν βιβλία για παιδιά και ενήλικες, με την μοναδική ποιότητα που διαθέτουν. Σας περιμένουν:

* Τρία αντίτυπα του βιβλίου του Κυριάκου Κατζουράκη “Τάξη στο Χάος”.

* Δύο αντίτυπα  του βιβλίου “Ο Τζικιτζίκ, ο Κρίκικρικ και η παράξενη χορωδία του δάσους” που περιλαμβάνει και cd της Τατιάνας Ζωγράφου και του Δημήτρη Μπουζάνη (ακούστε εδώ τη μουσική)
* Τρία αντίτυπα του βιβλίου “Κήπος προσευχής”

Γράψτε, λοιπόν, το σχόλιό σας και θα επικοινωνήσουμε μέσω “Πόρτας” αν είστε οι τυχεροί, που θα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας τα βιβλία που σας προσφέρουν οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο. Στην επιλογή προφίλ, επιλέγετε το “ανώνυμος” υπογράφοντας ακόμα και με ψευδώνυμο, αρκεί η διευθυνση του mail σας να είναι πραγματική.
Οκτώ βιβλία σας περιμένουν για να σας ευχαριστήσουν. 


Σας ευχαριστούμε και εμείς για ό,τι μοιραζόμαστε μαζί σας καθημερινά. 


επικοινωνήστε: [email protected]Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Σεμινάριο Γραφής και Ανάγνωσης από τον Άρη Μαραγκόπουλο
Eκδηλώσεις των Εκδόσεων “Καλέντη”
photo.jpg
Κωστής Μακρής “Η Εβίτα που νίκησε τα αποθαρρύνια”. Εκδόσεις Πατάκη, του Μάνου Κοντολέων

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.