Πρόσωπα - Αφιερώματα

Μπράβο, Κωνσταντίνα! 7η στους 1400 της Ελλάδας!

 

Την Τετάρτη στις 12 Φεβρουαρίου 2014, βραβεύτηκε από την Ένωση Ελλήνων Χημικών, η μαθήτρια της Γ’ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Κωνσταντίνα Μακρή, για τη διάκρισή της στον 27ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας. 

 

 
Η βράβευση έγινε στην Αθήνα στα γραφεία της ένωσης Ελλήνων Χημικών, παρουσία εκπροσώπων της ένωσης, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων και πλήθος κόσμου. Απονεμήθηκαν έπαινοι και τίτλοι διάκρισης στους μαθητές της περσινής Β’ και Γ’ Λυκείου από όλη την Ελλάδα που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς χημείας του σχολικού έτους 2012-2013 και συγκατελέγησαν στους 15 πρώτους. Από τους μαθητές που βραβεύτηκαν συγκροτήθηκε η εθνική ομάδα η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στην 45η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα της Ρωσίας.
 
Η ροδίτισσα μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Κωνσταντίνα Μακρή του Σάββα και της Παρασκευής, απέσπασε σημαντική διάκριση κατακτώντας την 7η θέση, μεταξύ των 1.400 περίπου μαθητών που διαγωνίσθηκαν σε 70 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτευσάντων μαθητών μιας και για λίγα μόνο μόρια διαφοράς, δεν προκρίθηκε τελικά στη Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας. Η επιτυχία της είναι πολύ μεγάλη. Η Κωνσταντίνα, εκτός από το εξαιρετικό ήθος, διαθέτει υψηλές ικανότητες, εργατικότητα, επιμονή και είναι προσηλωμένη στους στόχους της.
 
Η διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά την Κωνσταντίνα και την οικογένειά της για τη στήριξη και της εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια της και πολλές άλλες επιτυχίες.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ο Σωτήρης, της Τζίνας Δαβιλά
Μια ευκαιρία στην αιωνιότητα να πάω…, του Μηνά Βιντιάδη
Σάν σήμερα τό 1858, τοῦ Τάσου Γέροντα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.