Υγεία

Κάλεσμα από τον Σύλλογο “Ροδαυγή”: ένα σου λεπτό, μού αρκεί για να ζήσω

“Καλούμε όλα τα μέλη μας να έρθουν αύριο Τρίτη 4 Φεβρουαρίου από τις 9:00 πμ έως 4:00 μμ στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ρόδου και να γίνουν δότες μυελού των οστών με λίγο μόνο σάλιο. Το δικό σου μόσχευμα μπορεί να είναι αυτό που θα σώσει ένα παιδάκι από τον καρκίνο. 
 
Μην το αμελείς. Ξεχάστε τις επεμβάσεις του παρελθόντος”. 
 
Μάθετε περισσότερα για τον «Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων Και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών Ροδαυγή» ο οποίος ιδρύθηκε στις 16 Αυγούστου του έτους 2011. Το σωματείο έχει χαρακτήρα κοινωφελή και φιλανθρωπικό. Έδρα του σωματείου και του κεντρικού γραφείου διοικήσεως είναι η πόλη της Ρόδου.
Για να γίνει κάποιος μέλος στο Σύλλογο “Ροδαυγή” χρειάζεται να συμπληρώσει αυτή την φόρμα και να καταβάλλει 5 ευρώ, ετήσια συνδρομή. Την προεδρία του Συλλόγου έχει η κ. Κατερίνα Παπαχατζή-Μπούκλα, μητέρα παιδιού που χρειάστηκε να υποβληθεί σε μόσχευμα μυελού των οστών. Τον σύλλογο στηρίζει με την δράση της και ως αντιπρόεδρος η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Ντίνα Παχύλη-Μαχαιρίδη.

Η διαδικασία έρευνας συμβατού δότη είναι τόσο απλή, όσο μια μπατονέττα που παίρνει σάλιο από το στόμα. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτό.

Ενθαρρυντικά είναι τα στατιστικά στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας σχετικά με την αύξηση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών.

 

 
Ενημερώσου εδώ και γίνε δότης μυελού των οστών.
Σώσε απλά μια ζωή. 
Κάνε χρησιμότερη τη δική ζωή σου σε κάποιον που σ’ έχει ανάγκη. 
 
 
Τηλ: 2241 1150192241 115019
       6947 630863


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Όταν η υπερκόπωση χτυπά την πόρτα μας…, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη
Σπύρος Γκούβαλης- Υγεία: κιρσοκήλη και ανδρική γονιμότητα
Απολαμβάνω την πισίνα με κανόνες!, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.