Ανοιχτή πόρτα

Καθορίστε εσείς, τι θέλετε να βρείτε στο άνοιγμα της “πόρτας” μας – στείλτε μας τα δικά σας άρθρα!

Spread the love

Ήδη μετράμε σχεδόν 15 ημέρες διαδικτυακής παρουσίας, μέρες ζωής με όλους, όσοι μας ανοίξατε την πόρτα στους υπολογιστές σας, μας μισανοίξατε, μας υποδεχτήκατε με λαχτάρα, μας κρυφοκοιτάξατε καχύποπτα, μας κλείσατε σκωπτικά το μάτι. Τούτη η «πόρτα» μετρά πάνω από 4.000 μοναδικούς επισκέπτες και περισσότερες από 9.000 περιηγήσεις σας στις σελίδες μας, στα άρθρα μας, στις προτάσεις μας. Μας ψάξατε, μας ψάχνετε, μας στέλνετε μηνύματα που φαίνεσθε ενθουσιασμένοι για το διαδικτυακό μας εγχείρημα. Το «iporta.gr” δεν έχει κάνει κανενός είδους διαφήμιση. Η διαφήμισή μας είναι η δουλειά μας. Άλλωστε δεν έχουμε και άλλο τρόπο να σας φέρουμε στην συντροφιά μας, παρά μόνο την ποιότητα των κειμένων μας, την αξιοπρέπεια, την συνέπεια, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό των συνεργατών μας. Σας επι-κοινωνήσαμε ομάδα συνεργατών που ο καθένας έχει σημειώσει πορεία επιτυχημένη στον τομέα του. Κατσώχη, Μαραγκόπουλος, Καραχισαρίδης, Παπαναστασοπούλου, Μακρής, Χουρδάς, Συροπούλου, Δαβιλά, Βασιλείου. Αποκλειστικά στο “iporta.gr” διαβάζετε τις ανέκδοτες «Ιστορίες Μητρότητας». Πρώτοι πληροφορηθήκατε πανελλαδικώς για την διεθνή βράβευσή του σκιτσογράφου Μιχάλη Κουντούρη. Και θα διαβάσετε στην συνέχεια και άλλες ιστορίες … που θα σας σοκάρουν. Πάντα σε αποκλειστικότητα. Και πάντα με άξονα να γινόμαστε ‘‘πλουσιότεροι’’ σε ύλη και ποιότητα.

Μέσα σε 15 ημέρες παρουσίας μας κοντά σας, μπήκαμε ήδη στην διαδικασία βελτίωσης της σελίδας μας, τόσο σε επίπεδο αισθητικό, όσο και σε επίπεδο θεματολογίας. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε ζητήματα ποικίλα, να σχολιάσετε, να μας ζητήσετε θέματα και πρόσωπα που θέλετε να κάνουμε εκτενή αφιερώματα. Σας παραθέτουμε σύνδεσμο ραδιοφωνικό για να συντροφεύσετε την μέρα και την νύχτα σας, τις αναγνώσεις και τις όποιες δραστηριότητές σας ακούγοντας καλή, ξένη μουσική. Σας προτείνουμε να κλικάρετε πάνω σε συνδέσμους που θα σας ενημερώσουν, θα σας προτείνουν, θα σας ευαισθητοποιήσουν. Γνωρίζουμε ευθύς εξαρχής πως δεν είμαστε οι καλύτεροι, αλλά έχουμε την όρεξη να προσπαθήσουμε και να συνεχίσουμε ακόμα περισσότερο, να είμαστε καλή παρέα.

Οι ενότητές μας θα προστεθούν και άλλες σελίδες. Το “iporta.gr” αγρυπνά για να σας έχει όσες περισσότερες προτάσεις μπορεί. Και σεβόμενο πάντα τις δικές σας απόψεις, σας ανοίγει την «πόρτα» και σας προσκαλεί να συμμετέχετε με δικά σας άρθρα. Θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να μοιραστείτε, μπορείτε να τα στέλνετε στο “iporta.gr”. Είστε γονείς, φοιτητές, μαθητές, παππούδες και γιαγιάδες. Στέλτε τις απόψεις και τους προβληματισμούς σας και ανοίξτε την πόρτα στον διάλογο και στην επικοινωνία. Ίσως και να βγει κάτι καλό. Εμείς θα δημοσιεύσουμε ό,τι μας στείλετε, αρκεί να τηρείται η δεοντολογία του αλληλοσεβασμού που οφείλει να διέπει τις σχέσεις. Ρίχνουμε πόρτα στον καθωσπρεπισμό, την αφήνουμε ορθάνοιχτη στην ειλικρίνεια και στον αυτοσεβασμό.

Και ξαναλέμε: εμείς έχουμε την πόρτα, εσείς το κλειδί. Και κάτι επιπλέον, που προφανώς το “iporta.gr” σας δίνει: την δυνατότητα να καθορίσετε εσείς τι θέλετε να βρείτε στο άνοιγμά της.

 
 
SHARE
RELATED POSTS
Όπισθεν ολοταχώς…, του Νότη Μαυρουδή
Η εφηβεία των νεκρών, του Μάνου Στεφανίδη
Τον Δούρειο Ίππο δεν τον φοβάμαι επειδή…, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.