Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου στηρίζει τους πληγέντες των πλημμυρών – εκκίνηση προγράμματος: 2 Δεκεμβρίου

Spread the love
  
 
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου ανακοινώνει το Πρόγραμμα Υποστήριξης των πληγέντων από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές μελών της, νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
 
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου, με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησαν οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές, παρέχει ένα πρόγραμμα διευκολύνσεων και ειδικών προϊόντων με προνομιακούς όρους, στους πληγέντες συνεταίρους της, νοικοκυριά & επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα ξεκινά από Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 και περιλαμβάνει τα εξής :
ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ/ΙΔΙΩΤΩΝ:
 
· Καταναλωτικά Δάνεια κάλυψης έκτακτων αναγκών για ιδιώτες, ποσού έως 6.000€ με ειδικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος έως 8 μήνες
 
· Πάγωμα δόσεων για υφιστάμενα Καταναλωτικά Δάνεια, έως 30/06/2014 με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκεια ς του δανείου.
 
· Ειδική μεταχείριση για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, δηλαδή πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρίες και χαμηλοσυνταξιούχους, με την προσκόμιση ανάλογων δικαιολογητικών.
 
ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ:
 
· Δάνεια αποκατάστασης ζημιών και αντικατάστασης εξοπλισμού με προσκόμιση δικαιολογητικών, με περίοδο χάριτος έως 8 μήνες και με ειδικό επιτόκιο δυο μονάδες κάτω από το τρέχον της αντίστοιχης κατηγορίας δανείου. Το ποσό του δανείου καθορίζεται βάση του ύψους των ζημιών και των κριτηρίων χρηματοδότησης της Τράπεζας.
 
· Πάγωμα δόσεων για υφιστάμενα τοκοχρεολυτικά επιχειρηματικά δάνεια έως 30/06/2014, με αντίστοιχη παράταση της συνολικής διάρκειας του δανείου.
 
· Παράταση της υποχρέωσης πληρωμής των τόκων για τα υφιστάμενα χρεολυτικά δάνεια έως το αργότερο 30/06/2014
 
· Δυνατότητα ένταξης στα Προγράμματα Ρύθμισης οφειλών της Τράπεζας
 
Το παραπάνω Πρόγραμμα Διευκολύνσεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις, παρέχεται κατά προτεραιότητα στους υφιστάμενους συνεταίρους οι οποίοι επλήγησαν, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση και την πραγματική ζημία που υπέστησαν. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται κατ’ αρχήν η προσκόμιση επικυρωμένου αντιγράφου της δήλωσης ζημιών που κατατέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες ή στο ΕΒΕΔ στην περίπτωση των επιχειρήσεων, ενώ κατά περίπτωση ανάλογα με το ύψος της χρηματοδότησης θα απαιτηθεί και η βεβαίωση/πιστοποίηση των ζημιών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν από Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο κατάστημα της Τράπεζας με το οποίο συνεργάζονται, για να συζητήσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για την κάλυψη των δικών τους έκτακτων αναγκών.
 
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου, η δική μας Τράπεζα με το πρόγραμμα αυτό αποδεικνύει έμπρακτα τον ουσιαστικό και υποστηρικτικό της ρόλο στην οικονομία των νησιών μας, στα νοικοκυριά και από επιχειρήσεις του τόπου μας, ανταποδίδοντας με την σειρά της την στήριξη και την εμπιστοσύνη των Δωδεκανησίων.
 
Από το Δ.Σ.
SHARE
RELATED POSTS
Θέλω την επανάσταση του Κέντρου, της Λίνας Παπαδάκη
Ήταν χαρούμενη για λίγους…, του Γιώργου Αρκουλή
Η αλήθεια μου και η αλήθεια τού άλλου, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.