Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Δαβιλά: θα έρθεις;

Spread the love

Να σας πω, γιατί χαίρομαι περισσότερο απ’όλα; Γιατί το απωθημένο  που ξεκίνησε στις 8 Απριλίου, σήμερα εσείς το μεγαλώσατε και το βάλατε στην καθημερινότητά σας περισσότερο ή λιγότερο συστηματικά. Μας είπατε πως είμαστε φρέσκοι,  αληθινοί, ευρηματικοί, αισιόδοξοι, διαφορετικοί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της γκρίνιας και της ασταμάτητης ενημέρωσης. Μας είπατε και προχωρημένους. Τα μισά από αυτά, αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είμαστε ικανοποιημένοι.
Ακούτε το ραδιόφωνό μας από τον αφανή μας ήρωα, τον Μιχάλη Μπέλλο, που έστησε το iporta.gr σε χρόνο 8 ημερών. Μας τον είπατε μάγκα. Είναι. 

Γίναμε ήδη χορηγοί επικοινωνίας σε δράσεις που άλλα μέσα, διαδικτυακά και μη, έχουν χρόνια πορείας στην κοινοποίηση εκδηλώσεων. Μας εμπιστευτήκαν άξιοι και έμπειροι επαγγελματίες, παραχωρώντας τις σελίδες τους στην διάθεσή σας, για να περιηγηθείτε στους διαδικτυακούς τους τόπους.

Συνεργαζόμαστε με sites που έχουν κερδίσει   επάξια την καθολική εκτίμηση των αναγνωστών και μάλιστα απαιτητικών.

Η ομάδα των συνεργατών μας μεγάλωσε και λειτουργεί λιγότερο ως ομάδα, μα περισσότερο με ομαδικότητα. Πόσες και πόσες ομάδες δεν έχουν ομαδικότητα και ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου. Εδώ υπάρχουμε αιρετικά, αλλά πάντα με αυτοπειθαρχία και συναίσθηση πως ό,τι μοιραζόμαστε μαζί σας, είναι το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση, αν πετυχαίνουμε και τον στόχο…

Αυτό, όμως, που ήθελα να σας πω είναι πως ο εγκάρδιος φίλος μου, ο Τάσος, που καθόλου δεν ασχολείται με το διαδίκτυο, αλλά και το γράψιμο εν γένει – αν και έχει διαβάσει πολύ- μπήκε στο περιοδικό μας, διάβασε και μου έστειλε σε μέιλ αυτό:

«Η Πόρτα, όριο χώρου και χρόνου, διαχωρίζει δυο σύμπαντα, το εδώ και το εκεί.
Η Πόρτα είναι φορτισμένη με μύθους και συμβολισμούς. Στις δυο όψεις της
φωλιάζουν μύρια συναισθήματα, δισταγμός, περιέργεια, τόλμη, φόβος, πρόκληση, επιθυμία, καλωσορίσματα και κατευόδια, φιλίες και ρήξεις.

Η Πόρτα σε παραπέμπει στο κρυφό και το φανερό, στο οικείο και το πρωτόγνωρο, στο ανοιχτό και το κλειστό, αλλά και στη μυστηριώδη περιοχή του μισάνοιχτου».

Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Και να σας ενημερώσω πως μέρες τώρα αναζητούμε το λογότυπο που θα συνοδεύσει το iporta.gr. Θέλουμε να σας βάλουμε στο παιχνίδι και να γράψετε την δική σας πρόταση. Έτσι, όπως εσείς νοιώθετε την «Πόρτα» μας να σας υποδέχεται. Ανοιχτή; Μισάνοιχτη; Υποσχόμενη; Αινιγματική; Μυστηριώδη;

Εμείς έχουμε …ρίξει προτάσεις στο τραπέζι. Επειδή, όμως, τούτη η «Πόρτα» είναι και δική σας, σας θέλουμε κοντά μας. Να μας προτείνετε, να μας ξαφνιάσετε, να μας εντυπωσιάσετε, να καθορίσετε, αν θέλετε, τι θέλετε να συναντήσετε. Γιατί, όπου η πόρτα ανοίγει, η σκέψη βαθαίνει.

 

Τζίνα Δαβιλά
επικοινωνείστε: gina.iporta@gmail.com

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ηλίας Καραβόλιας
Δεσμώτες της ατέρμονης οφειλής, του Ηλία Καραβόλια
Συνθήματα και άλλα…, του Κωστή Α. Μακρή
Μικροπράγματα, της Δήμητρας Καραγιάννη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.