Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

3790 ψήφοι εμπιστοσύνης, σας ευχαριστώ, της Νατάσας Βενετοκλή

Spread the love

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Είμαι πολύ συγκινημένη και θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη υποστήριξή σας προς το πρόσωπό μου, η οποία, από εχθές που ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των εκλογικών σταυρών, είναι πλέον και επίσημα καταγεγραμμένη στο νούμερο 3790: 3790 ψήφοι εμπιστοσύνης , άνθρωποι που πιστεύουν σε μένα  και είναι πράγματι  μια αλήθεια πολύτιμη και αξιοσέβαστη!

Όπως έχω ήδη αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μου, ο αγώνας για την εμπέδωση των πολιτικών μας οραμάτων δεν τελειώνει την επόμενη μέρα των εκλογών , ούτε επαναπαύεται σε αριθμούς και νούμερα. Ο αγώνας είναι διαρκής και πολύμοχθος. Έτσι, ως λειτουργικό κομμάτι και ως δυνατή φωνή της Αντιπολίτευσης, ως Νατάσα Βενετοκλή, αλλά και ως ομάδα μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, θα βρίσκομαι πάντα στον ρου των εξελίξεων, θα έχω λόγο για τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν και κυρίως θα έχω υγιή αντίλογο, όπου κρίνω και θεωρώ ότι αρμόζει.

Ξεκινήσαμε, με την ανεξάρτητη παράταξη του Μανώλη Γλυνού, ως μια ομάδα με την δική της φωνή, τον δικό της ορίζοντα και τις δικές της πεποιθήσεις. Αυτή η φωνή υπάρχει και θα είναι δυνατή ως αντιπολιτευτικός ρυθμιστικός λόγος. Η Δημοκρατία εξάλλου ελέγχεται και ρυθμίζεται από τον λόγο της αντιπολίτευσης. Οι Ευθύνες μοιράζονται και οι πράξεις δυναμώνουν, όταν σε μια δημοκρατία οι πολίτες, οι εκλεγμένοι και οι αντιπολιτευόμενοι συνεργάζονται, διαφωνούν, όπου κρίνουν ότι χρειάζεται, συνδιαλέγονται και αποφασίζουν.

Η εμπιστοσύνη σας αποκτά επιπλέον δύναμη, όταν αναλογιστούμε πως η γυναικεία συμμετοχή στις Περιφερειακές και Δημοτικές παρατάξεις είναι σχεδόν μηδαμινή! Έχουν γίνει μεγάλοι αγώνες- και ακόμα γίνονται- για την ισότιμη γυναικεία συμμετοχή στην πολιτική. Αντιλαμβάνομαι πως τα αναχώματα που πρέπει να υπερπηδηθούν είναι πολλά και δύσκολα. Ωστόσο, η γυναικεία συμμετοχή στην πολιτική εμπεδώνει εμπράκτως την ιδέα της ισότιμης  δημοκρατικής συμμετοχής. Και θα πρέπει να μας προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό το γιατί στις φετινές εκλογές όλα έδειξαν πως είναι θέμα ανδρών η πολιτική δράση. Πέρα από πολιτικό πρόσωπο, οφείλω να σας ευχαριστήσω και ως γυναίκα πολιτευόμενη! Είμαι μια γυναίκα που πιστεύω στην γυναικεία πολιτική διαχείριση και πράξη. Σας ευχαριστώ που μου προσφέρετε την ευκαιρία  και την δυνατότητα να το αποδείξω!

Σας ευχαριστώ με όλη μου την θέρμη που με εμπιστευτήκατε, με ψηφίσατε και με επιλέξατε!

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis, in memoriam, του Δημήτρη Ι. Μπρούχου
Wise Men! – Σοφοί!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
Στα Γιάννενα ο Κώστας Αρβανίτης-Πρόγραμμα περιοδείας του Ευρωβουλευτή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.