Απόψεις

Σκύλος …σούπερμαν σώζει νεογέννητο, της Ελπίδας Νούσα

Spread the love

Μια φορά κι έναν καιρό ήτανε μια ζωούλα, με γλυκιά μυτούλα και ζουμερό στοματάκι. Μια ζωή!…τυλιγμένη σε μια γαλάζια πετσέτα,μέσα σε μια σακκούλα.


Μα χωράει μια ζωή σε μια σακούλα παιχνιδιών, πεταμένη στο πάρκο, κάτω από θάμνους; Και κάνει κρύο …το χνώτο βγαίνει λευκό και διαλύεται στον παγωμένο αέρα.

Ένας μεσήλικας κάνει τζόκινγκ παρέα με τον τετράποδο φίλο του.

Ο Jade κουνά χαριτωμένα τ’αυτιά και την ουρά.Του αρέσει η βόλτα στο πάρκο τα μεσημέρια. Κι ας κάνει κρύο…κι ας βγαίνει το χνώτο λευκό στον παγωμένο αέρα.

Αυτό το μεσημέρι δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Πάντα όταν τα παιδιά της οικογένειας στήνονταν μπροστά στην τηλεόραση να δουν το σούπερμαν θαύμαζε κι αυτός τον σούπερ-ήρωα! Δεν το ήξερε, μα είχε έρθει η στιγμή να του μοιάσει. Το σύμπαν, η μοίρα είχαν φροντίσει γι’αυτό.

Ήταν η “καλή μοίρα” της ΖΩΟΥΛΑΣ, της τυλιγμένης στη γαλάζια πετσέτα, μέσα σε μια σακκούλα, πεταμένη στο πάρκο, κάτω από θάμνους.

Ο τετράποδος φύλακας- άγγελος ακούει στο όνομα Jade και είναι μέλος μιας οικογένειας στο Μπέρμιγχαμ της Μ.Βρετανίας.

Με το αφεντικό του βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα προχτές το μεσημέρι,όταν ανακάλυψε ανάμεσα στους θάμνους ένα νεογέννητο μωρό.

Αν και άκουγε τη φωνή του αφεντικού του που φώναζε για να συνεχίσουν τον περίπατο, ο Jade δεν άφηνε μόνη τη νέα του φίλη. Λες και καταλάβαινε πως είχε ανάγκη από στοργή και τρυφερότητα.

Τη συνέχεια μπορείτε να την καταλάβετε. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι παιδίατροι επιβεβαίωσαν πως το μόλις ολίγων ωρών βρέφος ήταν τυχερό μέσα στην ατυχία του. Ίσως αν εκτίθετο περισσότερο χρόνο στο κρύο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, οι συνέπειες να ήταν μοιραίες για το τρυφερό αγγελούδι.

Όμως, τώρα χάρη στην καλή του μοίρα και τον Jade, όλα ήταν καλά.

Όπως φαίνεται ο σκύλος έχει εξαιρετική σχέση με τα παιδιά, φαίνεται να τα αγαπάει!

Μα και η οικογένεια του Jade θα πρέπει να είναι περήφανοι για τον ήρωά τους!

Οι νοσοκόμες έδωσαν στη μικρή το όνομα του σωτήρα της. Η νεογέννητη Jade, που ζυγίζει περίπου δυόμισι κιλά βρήκε την αγκαλιά, που αξίζει σε κάθε παιδί.

Φωτογραφίες από Dailymailnews.

Ελπίδα Νούσα 
Επικοινωνείστε:  [email protected]

SHARE
RELATED POSTS
annaDeligiannitsioulpa.jpg
Αξιότιμε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά
Φωτογραφίζω τη στιγμή, της Αναστασίας Φωκά
Για ποια Ελλάδα αγωνίζεσαι, Ρωμανέ;, του Χρήστου Μαγγούτα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.