Πόρτα στη Δωδεκάνησο

32 νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές στη Ρόδο-Φ.Χατζηδιάκος: “Το έργο μας θα ολοκληρωθεί το 2020 με άλλες 20 παιδικές χαρές”

Spread the love

Από την Πλατεία «Αποστολίδη»  στην Ιαλυσό , ξεκίνησε η τοποθέτηση των τριάντα δύο (32) νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών στη Ρόδο.

Παραδόθηκε σήμερα στο Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και στην αρμόδια προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, το σύνολο του εξοπλισμού και τα παιχνίδια για την εγκατάσταση 32 νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών στην πόλη και τις δημοτικές Κοινότητες  του Δήμου Ρόδου.

Ταυτόχρονα  άρχισε η εγκατάσταση αυτών, με την πρώτη στην Πλατεία «Αποστολίδη» στην Ιαλυσό και ακολουθούν η εγκατάσταση στη συνοικία των Αγίων Αποστόλων και Κοσκινού και στη συνέχεια στις υπόλοιπες  δημοτικές Κοινότητες  του δήμου. Μέσα σε διάστημα δύο (2) μηνών ο ανάδοχος εργολάβος θα έχει ολοκληρώσει την εγκατάστασή τους, μεταξύ των οποίων και μία παιδική χαρά ΑμεΑ στο πάρκο Δημοκρατίας.

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, αξιοποιώντας ιδίους πόρους και το πρόγραμμα «Φιλόδημος», προχωρήσαμε τις διαδικασίες διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού από τις 14 Ιανουαρίου 2019 και έστω και στο 12 παρά πέντε, δύο ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της θητείας μας, βλέπουμε να εκτελείται  άλλο ένα έργο από τα εβδομήντα πέντε (75) που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Χατζηδιάκος και συμπλήρωσε. «Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020 έχουμε προβλέψει την προμήθεια ακόμη είκοσι παιδικών χαρών με τη δέσμευση του ποσού 450.000 ευρώ από ιδίους πόρους, έργο το οποίο πιστεύουμε θα συνεχίσει η νέα δημοτική Αρχή».


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ο “Ηγεμών”, ο “Πρίγκιπας” κι ο φτωχός!, του Γιώργου Σαράφογλου
Ευχές του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου
Και όμως ηττηθήκαμεν… η υπόθεση ΡΟΔΟΓΚΑΖ στο Καναμάτ, του Αντώνη Χατζηιωάννου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.