Απόψεις

Συμβουλές από το “THE PET SHOP”: ποτέ χωρίς το σακουλάκι μας!

Spread the love

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών σκύλων, εκτός από την βόλτα, την φροντίδα, την σίτιση, τον εμβολιασμό και φυσικά την αγάπη προς το ζώο μας είναι και η περισυλλογή των ακαθαρσιών του στη βόλτα!

Το να μαζέψεις τις ακαθαρσίες του σκύλου σου αποτελεί πράξη υπευθυνότητας και σεβασμού των συνανθρώπων σου και του περιβάλλοντος.

Τα φιλοζωικά σωματεία, που έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα διάφορα θέματα σχετικά με τα ζώα, δίνουν βάρος και στην διατήρηση της καθαριότητας των πόλεων.

Έτσι η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης προωθεί την καμπάνια ‘’Ποτέ χωρίς το σακουλάκι μου’’ την οποία στηρίζουμε θερμά στο The Pet Shop από 1/11/2013.

Όλοι οι ζωόφιλοι πρέπει να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του σκύλου μας στη βόλτα. Ο τρόπος είναι πολύ απλός με τα τόσο εξελιγμένα είδη που υπάρχουν στην αγορά των κατοικιδίων. Ένα ειδικό μπρελόκ το οποίο περιέχει μέσα του ένα ρολό σακουλίτσες μπορεί να τοποθετηθεί στο λουρί του σκύλου ή στα κλειδιά σας και έτσι να έχετε πάντα μαζί το απαραίτητο αυτό αξεσουάρ, χωρίς να έχετε τη δικαιολογία ότι το ξεχάσατε!

Ακόμη, σακουλίτσες, φτυαράκια ή χάρτινες ειδικές συσκευασίες είναι διαθέσιμες στο εμπόριο, ειδικά φτιαγμένες για την εύκολη απομάκρυνση των ακαθαρσιών του τετράποδού μας. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και δεν έρχεστε σε άμεση επαφή! Τοποθετείτε το χέρι σας μέσα στο σακουλάκι και μαζεύετε τις ακαθαρσίες σαν να φοράτε γάντι. Στη συνέχεια γυρνάτε ανάποδα το σακουλάκι, το δένετε κόμπο και το πετάτε στον πλησιέστερο κάδο.
Όπως αναφέρει και η φιλοζωική, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Η περισυλλογή των ακαθαρσιών του σκύλου μας είναι θέμα πολιτισμού και σεβασμού!

Στο The Pet Shop θα βρείτε εργονομικά και όμορφα σχεδιασμένα μπρελόκ με τις ειδικές σακουλίτσες ακαθαρσιών σε πολύ χαμηλές τιμές. Γιατί όπως είπαμε δεν βγαίνουμε βόλτα ποτέ, χωρίς τα σακουλάκια μας!

Συμβουλές από το “THE PET SHOP”
Ζωοτροφές – Αξεσουάρ – Κέντρο Υιοθεσίας
Ακραμίτου 3, Ρόδος
Τηλ. 2241021412


SHARE
RELATED POSTS
Η μοχθηρία του θήλεος, του Βαγγέλη Παυλίδη
Ο άνδρας πρέπει να’χει παρελθόν;, της Τζίνας Δαβιλά
Είναι καλός ηθοποιός ο Κιμούλης;, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.