Πόρτα στη Δωδεκάνησο

20 χρόνια Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών στη Ρόδο- Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Δήμο Ρόδου, του Δρ Σπύρου Συρόπουλου

20 Χρόνια από την ίδρυση της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών στη Ρόδο (20 Μαρτίου 2018). Ένας χώρος μιλιταριστικής εξουσίας [τα κτίρια αυτά κτίστηκαν την περίοδο της διοίκησης του νησιού από τον Mario Lago (1923-1936) με τη λεγόμενη Πολιτική του Λίθου, σε σχέδια του Florestano de Fausto. Η αρχική χρήση τους ήταν ως στρατόπεδο (Caserma Regina Elena)] μετουσιώθηκε σε λίκνο πολιτισμού και παιδείας. 20 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, Στη σεμνή τελετή θυμηθήκαμε, μάθαμε, οραματιστήκαμε και μέσα από τη σύμπνοια των αρχών, των φορέων και των ανθρώπων που μας περιβάλλουν και μας στηρίζουν, υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε άοκνα την προσπάθεια βελτίωσης και ανάδειξης των δυνατοτήτων που διαθέτουμε για το καλό των παιδιών μας και του τόπου μας.

Υπογραφή πρωτοκόλλου Συνεργασίας και Συναντίληψης με τον Δήμο Ρόδου. Ο Φώτης Χατζηδιάκος, δήμαρχος και απόφοιτος μεταπτυχιακού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πάντα κοντά μας.

Ένα όνομα συνυφασμένο με την ιστορία του τόπου μας αλλά και του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο. Μεγάλη μας τιμή η παρουσία του Σάββα Καραγιάννη που μας ταξίδεψε στις μέρες ίδρυσης της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών στη Ρόδο χάρη στις πρωτοβουλίες και ενέργειές του.

Σωτήρης Ντάλης, Κώστας Τσολακίδης και ο καλλιτεχνικός αποτυπωτής των στιγμών μας… Βασίλης Καϋμενάκης. Τον ευχαριστούμε για τις ωραίες φωτογραφίες.

* Ο Σπύρος Συρόπουλος είναι Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και  Γενικός Γραμματέας της Συνόδου Πρυτάνεων στην European Universities Association.

 syropoulos.jpg


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
14a2910f-37b1-40c2-a06d-eb4ba1833b41.jpg
Παγκοσμίο Κυπέλλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών της Ρόδου: «Χρυσός» ο Λουκάς Καταπόδης
Ευχές από τον τ. Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο
Πρωτοποριακή πανελλαδικά η Ρόδος στην Ασφάλεια Λιμένων-Φ.Χατζηδιάκος: “Εξασφαλίσαμε την ασφαλή Ανάπτυξη Θαλάσσιου Εμπορίου & Τουρισμού”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.