Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Άρης Μαραγκόπουλος: το Τείχος των Βιβλίων- Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, Αγία Παρασκευή

Spread the love

“Καλούμε τους ανθρώπους των γραμμάτων, του θεάτρου, της μουσικής, των εικαστικών και των άλλων τεχνών, μα και όλους τους φιλότεχνους και τους βιβλιόφιλους, να φέρουν το δικό τους βιβλίο για να χτίσουμε το Τείχος των Βιβλίων στην είσοδο της ΕΡΤ την Τρίτη 18/6/2013, στις 7:00 το απόγευμα. Ας χτίσουμε το δικό μας ανάχωμα στον αυταρχισμό και τη βαρβαρότητα, ας υπερασπιστούμε την ελεύθερη έκφραση και τη δημοκρατία.


Με τoν Όμηρο και την αρχαία γραμματεία, τον Καβάφη, τον Καζαντζάκη, τον Σεφέρη και τους άλλους σπουδαίους, αλλά και με τη σύγχρονη ποίηση και πεζογραφία, το σύγχρονο θέατρο και δοκίμιο, το τείχος μας θα γίνει γερό, αδιαπέραστο.

Όταν ο πολιτισμός σηκώνει το ανάστημά του, οι αυταρχικές εξουσίες δεν περνούν. Υποχωρούν”. 
Σημείο συνάντησης:μπροστά στην εξέδρα των συναυλιών. 

Στο αυριανό event για το Τείχος των Βιβλίων στην ΕΡΤ φέρομαι ως διοργανωτής – με τη συγκατάθεσή μου βεβαίως. Ωστόσο δεν το διοργανώνω εγώ. Παθιασμένοι με το βιβλίο νέοι άνθρωποι το διοργανώνουν και μου έκαναν την τιμή να με τοποθετήσουν στους διοργανωτές. Επομένως μην ρωτάτε εμένα γι’ αυτό το γεγονός. Πώς θα συμμετέχετε κ.λπ. Απευθυνθείτε στους πραγματικούς διοργανωτές, στη σχετική σελίδα του γεγονότος, στο link που παραθέτω.


SHARE
RELATED POSTS
Πρόληψη Ατυχημάτων – Ασφάλεια Προσωπικού από το Γενικό Επιτελείο Στρατού
Μικρές κοινωνίες: καλό, κακό ή παγίδα;, της Τζίνας Δαβιλά
Πού είστε κύριε Κοτζιά;, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.