Πόρτα στη Δωδεκάνησο

13ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας από τον Σύλλογο “Θάλεια”

POSTER_2015_FINAL.jpg
Spread the love

 

POSTER_2015_FINAL.jpg

 

 

Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», διοργανώνει το 13ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, στο λόφο Φιλερήμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Αθήνας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα της Αρθρίτιδας.

 

Το ¨ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ¨, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2003 και από τότε καθιερώθηκε να πραγματοποιείται γύρω από την ημέρα του Σταυρού. Καθώς ο καθένας από εμάς έχει το δικό του οδοιπορικό.

Στόχος του Περπατήματος είναι: Η συμμετοχή στην ζωή, ΕΝΕΡΓΑ!

Σαν ένα σμήνος από πουλιά, που το κάθε ένα έχει το δικό του όνομα και την δική του ιστορία. Μα όλα μαζί, πετάνε χαμογελώντας, προς το φως, την αισιοδοξία, την ελπίδα, την αγάπη.

 

Καταφέραμε φέτος και φτιάξαμε μια αλυσίδα, Ρόδος-Αθήνα-Πάτρα-Σύρος, αφού παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα στην Αθήνα από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α, Πάτρα από το Παράρτημα ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α και στην Σύρο από τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ».

Στο νησί μας, με μια διαφορετική, από τις προηγούμενες χρονιές διοργάνωση, με ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, στίβο, περπάτημα, ασκήσεις χαλάρωσης, καλλιτεχνικά δρώμενα και άλλα, θέλουμε να προωθήσουμε το δρομικό αθλητικό κίνημα και την κοινωνική αλληλεγγύη.

 

Μια σφιχτή αγκαλιά με Συλλόγους και Σωματεία με γνωστό κοινωνικό & αθλητικό έργο:

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ¨ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ¨, Ανάδοχη Αγκαλιά, Ροδαυγή, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια ¨Ροδίων Παιδεία¨, Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου, Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης Καταστροφών (Ε.Ο.Π.Κ.) CB Δωδεκανήσου, Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου ¨ΡΟΔΗΛΙΟΣ¨, Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ, Γυμναστήριο OXYGEN.

Έχοντας την συνδρομή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την στήριξη του Δήμου Ρόδου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου(ΝΟΡ) και θα καταλήξει στον λόφο Φιλερήμου, με δύο ξεχωριστές διαδρομές.

 

Πρώτη διαδρομή

9:30 Ιστιοπλοϊκά σκάφη του ΝΟΡ με έμβλημα ¨τα πουλιά¨, θα ξεκινήσουν από το Ναυτικό Όμιλο και θα φτάσουν στα Κρητικά.

11:00 Παράδοση του εμβλήματος του Συλλόγου στους ποδηλάτες του Ποδηλατικού
Ομίλου Ρόδου “ΡΟΔΗΛΙΟΣ” για να φθάσουν στο γήπεδο της Ιαλυσού.

11:30 Παράδοση του εμβλήματος του Συλλόγου στα παιδιά του στίβου του
Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ που θα τρέξουν μέχρι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

 

Δεύτερη διαδρομή – Λόφος Φιλερήμου

11:00 Δηλώσεις συμμετοχής των περιπατητών

11:15 Ασκήσεις ενδυνάμωσης από γυμναστές του γυμναστηρίου OXYGEN

11:30 Περπατάμε από το καφενείο της Φιλερήμου έως τον Σταυρό και στη συνέχεια κατηφορίζουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου εκεί θα σμίξουμε όλοι μαζί.

Συμβάλλοντας, με την συμπαράσταση όλων, στην προσπάθεια ενίσχυσης παιδιών, εξασφαλίζοντας το καθημερινό τους κολατσιό στο σχολείο, κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όπως έχουμε καθιερώσει από το 2012.

Από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, θα υπάρχει κιόσκι στην Πλατεία Κύπρου (έξω από την Εθνική Τράπεζα), με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την διοργάνωση και εν γένει για τις δράσεις όλων των συμμετεχόντων Συλλόγων & Σωματείων.

 

«Αγκαλιάζουμε την Ελπίδα περπατώντας….»

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας αναζητήστε….

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ & ΛΥΚΟΥ «ΘΑΛΕΙΑ»

Τηλέφωνο & Fax: 22410 31290

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 13:30-16:30

 

[email protected]  http//www.thalia.gr Δωδεκανησιακός Σύλλογος Θάλεια

SHARE
RELATED POSTS
ap_c5b5958e7d80a7b5f9c89f23625c9ed9.jpg
Προβολή ντοκιμαντέρ για την μεγάλη προσωπικότητα του Νικολάου Γ. Μαυρή! Δημοτικό Θέατρο Ρόδου
Ολοκλήρωση έργων επί Γ.Λαμπράκη και Ηρ.Πολυτεχνείου από τον Δήμο Ρόδου
10 νέοι υποψήφιοι με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” του κου Φώτη Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.