Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

“Ως αυριανή Περιφερειακή Αρχή δεσμευόμαστε για έργα υποδομής σε Κάρπαθο & Κάσο”- Επικοινωνία Μανώλη Γλυνού με Δήμαρχο Καρπάθου

Spread the love

Τη συμπαράστασή στον δήμαρχο Καρπάθου Ηλία Λάμπρου για την μεγάλη δοκιμασία που περνά το νησί έπειτα από τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Από τις Κυκλάδες όπου βρίσκεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικοινώνησε με τον δήμαρχο Καρπάθου δηλώνοντάς του ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» είναι στη διάθεσή του να παράσχουν οποιαδήποτε μορφή βοήθειας κρίνει ο κ. Λάμπρου ότι χρειάζεται, προκειμένου να συνδράμουν στην διαδικασία της αποκατάστασης των ζημιών τόσο στην Κάρπαθο όσο και στην Κάσο, που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Μανώλης Γλυνός, δήλωσε στον κ. Ηλία Λάμπρου ότι ως αυριανή περιφερειακή αρχή, θα επιταχύνει τις διαδικασίες όχι μόνο για τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από την κακοκαιρία αλλά και για την υλοποίηση μιας σειράς έργων υποδομής που έχει ανάγκη, η ιδιαίτερη πατρίδα του, η Κάρπαθος αλλά και η Κάσος.

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέφερε στον δήμαρχο Καρπάθου ότι είναι στη διάθεσή του για οτιδήποτε χρειαστεί, επισημαίνοντας ότι θα επισκεφθεί το νησί μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στις Κυκλάδες.

SHARE
RELATED POSTS
38 χρόνια άφαντος ο ταχυδρόμος στ’ Αφάντου, της Ελένης Καραγιάννη
Η μουτζούρα της «Συναίνεσης»!, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou
22e0f27f718beb2c1f57cf0e3dece31b_L.jpg
Σύμφωνο Συμβίωσης; Όχι, ευχαριστώ!, του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.