Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ωροσκόπιο Κορωνοϊού και Ελληνοτουρκικά: η τύχη της Ανθρωπότητας στέρεψε;, του Κώστα Λεφάκη

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

 

Ο κ.Κώστας Λεφάκης είναι Αστρολόγος. Προηγήθηκαν σπουδές στη Φιλοσοφία, Ψυχολογία, στα Γαλλικά και Αγγλικά. Το 1973 συμπλήρωσε τις σπουδές του στην Αστρολογία στη Mayo School of Astrology.

Ωροσκόπιο Κορωνοϊου  31.12.2029

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από την Κίνα για την νέα επιδημία, στις 31.12.2019, ορίζεται αστρολογικά σαν ημερομηνία γέννησης αυτού του καινούριου ιού. Οι όψεις που παρατηρούμε εκείνη την ημέρα είναι ο Ήλιος στον Αιγόκερω, η Σελήνη στους Ιχθύς, ο Άρης στην 28ο του Σκορπιού. Η 28Η ΚΑΙ 29Η μοίρα του Σκορπιού στην συμβολαιολογία θεωρούνται το κεντρί του ζωδίου αυτού.  Δηλαδή είναι μια μοίρα που ενεργοποιεί κινδύνους, γεγονότα και δοκιμασίες. Ο Κρόνος είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 22ο μοίρα του Αιγόκερω. Ο Ερμής βρίσκεται στην 3ο μοίρα του Αιγόκερω, η Αφροδίτη στην 14ο του Υδροχόου. Ο Δίας σχηματίζει μια στενή προσέγγιση με τον Ερμή και αυτός στην αρχή του Αιγόκερω.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκε μια έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου και ακολούθησε και μια δεύτερη έκλειψη, Σελήνης στις 10 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό επώασε, εξέλιξε και πυροδότησε την ταχύτητα πολλών γεγονότων και καταστάσεων. Συνωμοσιολογικά, ο ιός αυτός θεωρείται πιλοτικό φαινόμενο στο σιωπηλό πόλεμο που έχουν κηρύξει οι παγκοσμιοποιητές ενάντια στους φεουδάρχες.

Το ωροσκόπιο του φαινομένου δείχνει μια κρισιμότητα στην εξέλιξη για αρκετούς μήνες με μεγάλη συνέπεια, εκτός της παγκόσμιας υγείας και στην παγκόσμια οικονομία. Οι όψεις του ωροσκοπίου δείχνουν μια περιπλοκή. Το στοιχείο που κυριαρχεί είναι εκείνο του νερού και το οποίο δεν ελέγχεται. Είχαμε άλλωστε προβλέψει εδώ και μια διετία αλλά και παλαιότερα ότι το φαινόμενο της πολυαστρίας στον Αιγόκερω, διάρκειας τριών μηνών, φέρνει μια μεγάλη δοκιμασία και χαρακτηρίζει τη χρονιά περίοδο που θα σημειωθούν υποχρεωτικές παγκόσμιες αλλαγές και αιφνίδιες απειλές. Το επίκεντρο της εξέλιξης είναι η Πανσέληνος του Μαρτίου στις 9 καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε σχέση με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα άμεσα, διαταράσσει την παγκόσμια υγεία, αλλά και την παγκόσμια ασφάλεια. Δοκιμάζεται η ασφάλεια, η υγεία, αυξάνει ο φόβος, δοκιμάζεται ακόμα η διαμονή, η κατοικία, η ιδιοκτησία και η στέγαση. Πλήττεται η επικοινωνία και στερεύει για όλο τον Μάρτιο η τύχη της ανθρωπότητας.

 Όλα αυτά γίνονται σαν ένα είδος προειδοποιητικής απειλής στην αναμέτρηση των φραξιών, που είναι πλέον καθαρά εμπόλεμη. Στη φράξια των φεουδαρχών ανήκουν ο Πούτιν, ο Τραμπ και το Ηνωμένο Βασίλειο.  Στη φράξια των παγκοσμιοποιητών ανήκουν οι τραπεζίτες και οι αγορές. Υπάρχει και μια υποφράξια των παγκοσμιοποιητών η οποία έχει λειτουργήσει με ύποπτο τρόπο, προκειμένου να εμποδίσει την εμπορική και οικονομική επέκταση των Κινέζων.

Πρωταγωνιστές της περιόδου αυτής είναι η συνάντηση των τεσσάρων στον Αιγόκερω (Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας) και η Πανσέληνος του Μαρτίου.

Ένα δεύτερο θέμα που αφορά τη δική μας χώρα, είναι το Ελληνοτουρκικό.

Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και η εποχή που ενεργοποιήθηκε η κρίση στα σύνορα του Έβρου, δεν είναι παρά ένα χτύπημα αντιπερισπασμού από την πλευρά της Τουρκίας η οποία φαίνεται να χάνει έδαφος στην πολύ περίπλοκη υπόθεση της Συρίας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας. Είχαμε άλλωστε προβλέψει ότι ο Μάρτιος του 2020 θα είναι κρίσιμος μήνας για τις σχέσεις των δύο χωρών. Ο Ερντογάν χωρίς να κερδίζει έδαφος δεν φαίνεται να υποχωρεί. Η υπόθεση της κρίσης θα επιδεινωθεί. Η εκδοχή ενός θερμού επεισοδίου είναι να μην σταματήσει έγκαιρα, αλλά να έχει και συνέχεια. Οι μήνες Μάιος και Ιούνιος κρίνονται επίσης εύφλεκτοι σε εμπόλεμες προθέσεις και συμπεριφορές.

Αναμφίβολα, σε συνδυασμό και με την επιδημία, αυτήν την στιγμή, υπάρχει μια ασάφεια για το μέλλον του τουρισμού. Η μεταναστευτική πολιτική θα διαφοροποιηθεί αναγκαστικά και το πιο ξεκάθαρο διάστημα να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα, είναι το πρώτο δωδεκαήμερο του Μαΐου, τόσο στο μέτωπο της επιδημίας που ενέσκηψε, όσο και στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ανακεφαλαιώνοντας, η Πανσέληνος της 9ης Μαρτίου 2020 με διάρκεια και συνέπεια μέχρι  τις 25 Μαρτίου, είναι το πιο δύσκολο πέρασμα που θα προκύψει για όλους μας. Απαιτείται ψυχραιμία στην αντιμετώπιση των γεγονότων, περίσκεψη στην έκφραση και πρόνοια στις πρωτοβουλίες.

Δυστυχώς η ασάφεια και η αναταραχή σε διεθνές πολιτικό επίπεδο θα συνεχιστεί. Δεν θα λείψουν αντιδραστικές ενέργειες διαφόρων παραγόντων. Οι λύσεις θα είναι πρόσκαιρες και βραχείες, ενώ οι προσπάθειες για νέες συμφωνίες θα αποδειχτούν ανεπαρκείς.

Με δυο λόγια ο Μάρτιος του 2020 δείχνει πόσο βαθειά στέρεψε η τύχη της ανθρωπότητας!

Το άρθρο γράφτηκε για τους αναγνώστες του  iPorta.gr. 

 

SHARE
RELATED POSTS
Γ.Νικητιάδης: Πρώτος σε ψήφους στη Δωδ/σο, πρώτος στους αγώνες υπέρ των Νησιωτών. Για να έχουμε ΞΑΝΑ ΦΩΝΗ!
ΑΜΕΑ για φτύσιμο (ως συνήθως…), του Γιώργου Αρκουλή
Τουρισμός και Ευαγγελισμός, του ΚΥΡ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.