Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Χ.Κόκκινος: Ο κ. Χατζημάρκος ας κοιτάξει στον καθρέφτη του, εκεί θα βρει  τις  “συμμορίες ” και τους “λαθρεπιβάτες”.

Spread the love

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ”

Ο κ. Χατζημάρκος ας κοιτάξει στον καθρέφτη του …..εκεί θα βρει  τις  “συμμορίες ” και τους “λαθρεπιβάτες”.

Με αφορμή ειρωνική  ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου-πολιτικού “ρύπου ” της Π.Ν.Α. και στρέφεται ( μεταξύ πολλών αλλων …) και εναντιον του Χ.Κόκκινου και την ασεβή και αψυχολόγητη επίθεση του Περιφερειαρχη Ν.Αιγαίου  κ.Χατζημάρκου σε εργαζόμενο του ΕΚΑΒ Ρόδου  απαντάμε τα εξής:

-Είναι γνωστή η αδυναμία της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου να διεξάγει πολιτισμένο πολιτικό διάλογο. Ο κ.Χατζημαρκος και οι αμειβόμενοι  με λεφτά του ελληνικού δημοσίου  δημοσιογράφοι  της Π.Ν.Α. με την ανακοίνωση τους -για μια ακόμη φορά- δεν απαντούν επί της ουσίας,  δείχνουν να αγνοούν  τα προβλήματα των δομών της δημόσιας υγείας στα νησιά μας και στοχοποιούν άδικα εργαζόμενους και εκλεγμένους εκπροσώπους τους.

– Απο άτομα που πάσχουν από “ψευτοελιτισμό “, είναι αλαζόνες και – πριν μπουν στην πολιτική- στην επαγγελματική τους ζωή δεν επέδειξαν κάτι το σημαντικό,  δεν περιμένουν πλέον οι  νησιώτες μας λύσεις στα προβλήματα τους ούτε όμως  οι εργαζόμενοι ανέχονται προσβολές και ειρωνείες!

– Στην εμπαθή και διχαστική φρασεολογία του κ.Χατζημάρκου και των στενών συνεργατών του θα τους συνιστούσαμε να κοιταχτουν καλά στον καθρέφτη τους. Εκεί θα βρουν τις ” συμμορίες”, τους “φάλτσους χορωδούς ” και τους  “λαθρεπιβάτες” που αναφέρουν προκλητικά  και αόριστα στις ανακοινώσεις τους καταφερόμενοι σε όσους/ες  έχουν διαφορετική άποψη!

Μην κρίνουν λοιπόν  “εξ ιδίων τα αλλότρια”!

ΥΓ: Ας ελπισουμε να μην επιβεβαιωθεί η  φήμη που  αναφέρει ότι  :

 Μετά τις  τελευταίες  “τραγελαφικές” καταστάσεις που εκθέτουν την πολιτικά  ανίκανη  Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου , κάποιοι κάτοικοι των νησιών  μας σκέπτονται  πλέον να  εναποθέσουν τις ελπίδες τους στην εκπομπή  της  γνωστής  δημοσιογράφου  Αγγελικής  Νικολούλη μήπως και βρεθεί επιτέλους ….νέος  διοικητής των νοσοκομείων  Ρόδου και Καρπάθου -που εδω και τρεις(3) μηνες “αγνοείται”-   καθώς και… το αναγκαίο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό  που έχουν ανάγκη οι δομές του Ε.Σ.Υ.  στα νησιά μας !

Χαράλαμπος Κόκκινος

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

SHARE
RELATED POSTS
Η ποδηλατική βόλτα της Historica στη Ρόδο – Φωτογραφίες
Treasure of Hellas at Medieval Theater “Melina Mercouri” old town Rhodes – Photos: John Markantonis
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Μιχάλη Παπατσή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.