Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Χ.Κόκκινος: Ο ανασχηματισμός της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου επιβεβαίωσε την αποτυχία της

Spread the love

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ”

“Ο ανασχηματισμός της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου επιβεβαίωσε την αποτυχία της και την προσπάθεια διατήρησης εσωτερικών ισορροπιών και αποπροσανολισμού της κοινής γνώμης “! 

Με αφορμή τον  “ανασχηματισμό” της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και τα πρόσφατα γεγονότα  που αναδεικνύουν (και πάλι) τα τραγικά λάθη της και  την αδυναμία  της στην  διαχείρισης  κρίσεων,  ο Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”  Χαράλαμπος Κόκκινος κληθείς να σχολιάσει σε  ΜΜΕ επισήμανε τα εξής :

“Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος προχώρησε σε αλλαγές του σχήματος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι δεν αφορούν την καλύτερη λειτουργία της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου (Π. Ν.Α.)και την στήριξη της πολύπαθης κοινωνίας μας.

Η οριακή πλειοψηφία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου  έχει στόχους :

– τη διατήρηση των εσωτερικών ισορροπιών και της “ηγετικής παρέας” σε έμμισθες αυτό διοικητικές θέσεις αρκετές εκ των οποίων η ίδια δημιούργησε!

– την προσάρτηση “ανεξάρτητων” Περιφερειακων Συμβούλων που από την αρχή της θητείας τους έχουν ταυτιστεί με τις αντιλαϊκές πολιτικες της.

-την” απαλλαγή” ή την ” δραπετεύση” από τις ευθύνες μελών της για να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι στις περιοχές τους ή γιατί απέτυχαν παταγωδώς!

-να αποποσανατολίσει και να  μεταθέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από την κατακραυγή που δέχεται α) λόγω της απαράδεκτης  ενέργειας για στέγαση των αυτοδιοικητικών εταιρειών της  στο ιστορικό κτίριο του Ελληνικού Προξενείου της Ρόδου του οποίου η χρήση ήταν για “Μουσείο της Ιστορίας της Δωδεκανησου ” και β) τις ευθύνες που έχει σε θέματα Πολιτικής Προστασίας για την έλλειψη ουσιαστικους σχεδιασμού αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων (πλημμύρες στην Κάλυμνο, προβλήματα  σε οδικούς άξονες στη Ρόδο κτλ)

Το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία δεν περιμένει λύσεις  στα προβλήματα της  από μια αλαζονικη και την κουρασμένη Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου διότι προτεραιότητα της είναι οι “ημετεροι” και τα επικοινωνιακα της τεχνάσματα .

Ο”ανασχηματισμός” της είναι άλλη μια  απόδειξη της αποτυχία της!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

SHARE
RELATED POSTS
Θεόδωρος Βασιλάκης: Ο άρχοντας των αιθέρων της Aegean Airlines τιμήθηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο-Διαβάστε το βιογραφικό του
12301628_1494022227566163_7544607448027552801_n.jpg
ΑΚΤΑΙΟΝ: η ιστορία του συνεχίζεται, του Ιωάννη Κούρτη [Πρόεδρος ΔΕΡΜ Α.Ε.]
Νίκος Κανταρζής: συμπαράσταση προς Δήμαρχο Κω: “Περιφερειάρχης ΠΝΑι και Πρόεδρος εθελοτυφλούν”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.