Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Φώτης Χατζηδιάκος: “Πρέπει να ντρέπεστε και όχι να λυπάστε κ.Καμπουράκη…”

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δικηγόρος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

Ρόδος 05-10-2021

Θέμα : Απάντηση στον κ.Καμπουράκη

Πρέπει να ντρέπεστε και όχι να λυπάστε κ.Καμπουράκη. Άλλωστε οι λέξεις «λύπη» και «ευθύνη» είναι άγνωστες σ΄ εσάς, δεν υπάρχουν στο «λεξιλόγιο» σας.

Αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δώσετε απαντήσεις για την παράνομη κυκλοφορία των εγκληματικών απορριμματοφόρων, εγκαλείτε, με εκφράσεις που χαρακτηρίζουν μόνο τις δικές σας πρακτικές, αυτόν που προνοητικά έσπευσε να αποκαλύψει τα στοιχεία του εγκλήματος και να διασώσει τις αποδείξεις.

«Τυμβωρύχος», δεν είναι αυτός που «πρώτα από όλα και πάνω απ΄ όλα» εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια του. Τυμβωρύχος, είναι αυτός που προκάλεσε το έγκλημα και προσπαθεί να αποκρύψει και να εξαφανίσει τα στοιχεία.

Ωστόσο, τα απαγορευμένης κυκλοφορίας απορριμματοφόρα (τεχνολογίας Euro3), χωρίς νόμιμες συμβάσεις, εξακολουθούν και σήμερα την παράνομη και άθλια δραστηριότητά τους, στην πόλη και στα χωριά.

Αλλά γι’ αυτά θα λογοδοτήσετε εκεί που πρέπει.

Πριν από αυτό όμως και όσο είναι νωρίς, κ. Καμπουράκη φροντίστε να απαλλάξετε τον τόπο από την επικίνδυνη πολιτική παρουσία σας, όπως έχουν αρχίσει να ζητούν ήδη και συνεργάτες σας.

Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος από την παράταξη σας που θα ολοκληρώσει την 4ετία χωρίς να καταστρέψει τη Ρόδο.

Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές του κ.Φώτη Χατζηδιάκου: “Το Φως μας κρατά όρθιους και θα βγούμε νικητές”
Η αδρά αμοιβόμενη υπεύθυνη εθελοντισμού της Π.Ν.Αι. ομολόγησε την πολιτική ανεπάρκειά της προς τις εθελοντικές οργανώσεις, του Χαράλαμπου Κόκκινου [Χ. Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου]
Η πρέσβης κα Kate Smith σε διάλεξη στο Παν/μιο Αιγαίου στις 8 Φεβρουαρίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.