Το σχόλιο της ημέρας

Τώρα τον διεκδικούν και τα πρωϊνάδικα , του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Κρατήστε τις εικόνες από τις τελευταίες σχετικώς εξορμήσεις του πρωθυπουργού σε πόλεις και χωριά, σε αγρούς και λιβάδια, με ποδηλατάδες στην Πάρνηθα ή ανάμεσα από τα πλήθη σε πλατείες σαν αυτή της Κυψέλης όπως τον είχατε συνηθίσει κι έχει έτσι αποτυπωθεί στη μνήμη σας ως… ενθύμιο, κι ελάτε τώρα να τον παρακολουθείτε μέσω των πλατό των πρωϊνάδικων, όπως οι τελευταίες του κινήσεις το μαρτυρούν από το ‘Καλύτερα δεν γίνεται’, ασχέτως εάν μεταδίδεται από τα ‘Μεσημεριάτικα’ με την κα Ναταλία Γερμανού. 

Σε πολλά αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός προσπαθώντας με την παρουσία του εκεί να τα μεταβιβάσει προς τον λαό του. Τις χαλαρές του στιγμές ο κ. Μητσοτάκης – όπως και σε κάθε του επαφή που έρχεται με το λαϊκό αίσθημα, επικειμένων και των εκλογών – προσεπάθησε να τις εκμεταλλευτεί με την διαφήμιση του κυβερνητικού του έργου αλλά και με μια παροχή επί πλέον(την μαστογραφία)μέσα στις τόσες που έχουν εξαγγελθεί προς τον ασιτούντα λαόν του.   

Φρόντισε όμως από το πρωί της ιδίας ημέρας να επικοινωνήσει μέσω του λογαριασμού του στο facebook γνωστοποιώντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η αδελφή του Κατερίνα, για ένα δηλαδή θέμα το οποίο είναι τόσο προσωπικό και αφορά συγγενικό του πρόσωπο και όχι αυτόν τον ίδιο. Τόση ανάγκη προβολής έχει ο κ. Μητσοτάκης γνωστοποιώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και γιατί άραγε το κάνει; Και βέβαια ένας πρωθυπουργός πρέπει να είναι διάφανος σε όλα, αλλά προβάλλοντας και θέματα άσχετα προς αυτόν που αφορούν άλλους, καταδείχνει πόσο επικοινωνιακά τερτίπια μετέρχεται, κι ας διατυμπανίζει με όλες τις μεθόδους του το MEGA του κυρίου Μαρινάκη ότι προηγείται η ΝΔ με 10%. Μάλλον ο πρωθυπουργός έχει τις δικές του καταγραφές οι οποίες λένε άλλα ποσοστά, πολύ χαμηλότερα αυτών που τα δικά του κανάλια εμφανίζουν, κι αυτές τον ανησυχούν.  

Τίποτα πλέον δεν μας εκπλήσσει, ακόμα κι αν τον δούμε ένα απόγευμα  στο The Chase με την Μαρία Μπεκατώρου.

Ανάγωγα: Η  Κυριακάτικη βόλτα της κας Βάνας Μπάρμπα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας την δεδομένη στιγμή και μετά από την πρόσφατη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, καθώς και η ανακοίνωση Ιδρύματος εγκαυματιών από την κα Ιωάννα Παλιοσπύρου μόλις προχθές 22/11/2022, καθόλου ως τυχαίες κινήσεις εκλαμβάνονται. Το Επικρατείας ψηφοδέλτιο έχει ήδη αρχίσει να συμπληρώνεται. 

 

SHARE
RELATED POSTS
Στα ίχνη του γκρίζου ρινόκερου, του Πάνου Μπιτσαξή
Τα κοντόθωρα μυαλά των υπευθύνων της Πολιτικής Προστασίας & το Ρωσικό Beriev χωρίς αναταράξεις, του Δημ.Κατσούλα
Το σχόλιο της ημέρας: ο covid 19 και ο ηλίθιος, του Κωστή Α.Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.