Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική Συνεντεύξεις

Τώνια Μοροπούλου: “Απέσυρα την υποψηφιότητά μου για λόγους ευθιξίας. Κανείς δεν θα σπιλώσει το όνομά μου”

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Η εκλογή της κας Μοροπούλου, Καθηγήτριας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Επικεφαλής του Έργου Αναστήλωσης του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα θεωρείτο δεδομένη, όπως αναμενόμενη θα ήταν και η υπουργοποίησή της από τον ερχόμενο Πρωθυπουργό κο Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, η απόφασή της να αποσύρει την υποψήφιότητά της από το ψηφοδέλτιο της  ΝΔ  στη Δωδεκάνησο αποτελεί απώλεια τον κο Μητσοτάκη αλλά τιμά τόσο την ίδια όσο και τον Πρόεδρο του κόμματος που υποστηρίζει. Η ραδιοφωνική συζήτηση μεταδόθηκε από τον “Παλμό 99.5” και την εκπομπή “Πρόσωπα και Τραγούδια” με την Τζίνα Δαβιλά

“Το βαθύτατο κίνητρο προφοράς στον τόπο μου και στη Δωδεκάνησο με οδήγησαν στην απόφασή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ με επικεφαλής τον κο Κυριάκο Μητσοτάκη. Όμως, δέχτηκα αήθη πόλεμο από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία λόγω της προσωπικής μου

διαδρομής μου και της προσωπικής μου επιλογής να υποστηρίξω τον κο Μητσοτάκη. Εξέθεσα τα στοιχεία όπως άλλωστε είχα κάνει και στο παρελθόν καθώς το επίδομα του αποβιώσαντος πατρός μου Ιωάννη Μορόπουλου φορολογείτο.

Η λάσπη συνεχίζεται από μέλη της κυβερνώσα παράταξης σε επίπεδο πολιτικό. Πώς εγώ που συμμετείχα στους αγώνες του Πολυτεχνείου συνέπραξα με τη ΝΔ του Βορίδη.

Δεν δέχομαι από κανένα να θίξει την προσωπικότητα μου με σκοπό να βλάψει την πορεία του κου Μητσοτάκη.

Δεν δέχομαι καμία σκιά στο πρόσωπό μου, την οικογένεια και το έργο μου.

Δεν δέχομαι την σπίλωση του ονόματος μου.  Θεωρώ αήθη την πρακτική που ορισμένοι ενορχήστρωσαν εναντίον μου. Θα παραμείνω στη Ρόδο κάνοντας αγώνα ώστε η ΝΔ να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα και στα Δωδεκάνησα έχοντας εμπιστοσύνη στον κο Κυριάκο Μητσοτάκη. Επαναλαμβάνω ότι απέσυρα την υποψηφιότητά μου για λόγους ευθιξίας.

Γνωρίζω ότι κάποιοι άνθρωποι θα ψήφιζαν την  ΝΔ λόγω της υποψηφιότητάς μου. Τους ζητώ να μην απογοητεύονται, να παραμείνουν στην εκλογική μάχη υποστηρίζοντας όποιον από τους  από τους άξιους συνυποψήφιούς μου τους εκφράζει και προσωπικά προσβλέπω πάντα στον πολιτικό πολιτισμό.

Είμαστε υποχρεωμένοι υπερβαίνοντας προσωπικές καταστάσεις να δώσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο. Όσοι ακολουθούν αυτές τις αήθεις τακτικές αποδεικνύεται ότι δεν έχουν καμιά στρατηγική ούτε προσωπικά, ούτε συλλογικά”.

Τώνια Μοροπούλου,  24 Ιουνίου 2019, 

SHARE
RELATED POSTS
Βαβελ-ισμός αλά ελληνικά, του Γιάννη Πανούση
11-122402346346.jpg
Back to the Future (Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και η παγκόσμια οικονομία), του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Μιά ζωή «βατράχια»! – Lifetime “frogs”!!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.