Το σχόλιο της ημέρας

Το σχόλιο της ημέρας: Η απύθμενη βλακεία βασιλεύει, του Νίκου Βασιλειάδη

Spread the love

Νίκος Βασιλειάδης

llll.png

 

Μόνο το σύμπαν και η βλακεία δεν έχουν τέλος. Και για το σύμπαν δεν είμαστε σίγουροι. Τελικά σε αυτόν τον τόπο αυτό που πάντα θα κυριαρχεί είναι η απύθμενη βλακεία. Βλέπω τις εικόνες των Πατρινών που ως γνήσιοι Ελληνάρες αψήφησαν την απαγόρευση για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και τί έκαναν; Ό,τι δεν θα σκεφτόταν επ΄ ουδενί να κάνει ο οποιοσδήποτε νοήμων Ευρωπαίος πολίτης. Γιατί ο ελληναράς έτσι γουστάρει! Τους Νόμους τους υπολογίζει μόνον όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τα συμφεροντάκια του. Καταλάβατε τώρα κε Κικίλια και κε Πρωθυπουργέ γιατί του ηλίθιου ο τράχηλος ζυγό δεν τον σηκώνει; Γιατί απλά είναι ηλίθιος…

Η είδηση:

Πατρινό καρναβάλι: Το αδιαχώρητο στους δρόμους της πόλης, αλλά χωρίς… παρέλαση

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν πως απουσίαζαν μέτρα κατά του κοροναϊού

Το καρναβάλι της Πάτρας μπορεί να ακυρώθηκε λόγω του κοροναϊού, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τους πεζοδρόμους και τις πλατείες της πόλης.

Σύμφωνα με το dete.gr στους κεντρικούς πεζοδρόμους, στη Γεροκωστοπούλου και τη Ρήγα Φεραίου, αλλά και στην Πλ. Γεωργίου, όλα θύμιζαν καρναβάλι, καθώς επικρατούσε το αδιαχώρητο και ο κόσμος διασκέδαζε και απολάμβανε το ποτό του.

Ωστόσο δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας από τους υπευθύνους, αφού το καρναβάλι είχε τυπικά ακυρωθεί, ενώ δεν υπήρχε ούτε Ερυθρός Σταυρός, ούτε αστυνομικοί, όπως άλλες χρονιές, και φυσικά κανένας έλεγχος.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ο Κόλλιας στην πρύμνη…, του Γιώργου Αρκουλή
Τα ουρλιαχτά των σκύλων και οι καταγραφείς σεισμών, του Δημήτρη Κατσούλα
Αδιάφ(θ)ορος, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.