Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Το Δήμο Ρόδου ευχαρίστησαν οι ποδοσφαιριστές των Εθνικών Ομάδων Ακρωτηριασμένων Ατόμων Ελλάδος και Βελγίου για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στη Ρόδο

Spread the love

Τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους συνοδούς του διεθνούς φιλικού αγώνα Ακρωτηριασμένων Ατόμων Ελλάδος και Βελγίου που θα διεξαχθεί  το Σάββατο και την Κυριακή  11 και 12 Μαΐου 2019 στη Ρόδο, υποδέχτηκε η δημοτική αρχή Ρόδου στο Δημαρχείο.

Ο Δήμος Ρόδου σε μία σεμνή τελετή που ακολούθησε στην αίθουσα εθιμοτυπίας τίμησε ένας προς έναν τους αθλητές, τους προπονητές και τους προέδρους των δύο ομάδων οι οποίες θα δώσουν τους αγώνες τους στο Δημοτικό Στάδιο το Σάββατο και ώρα 17:00 και την Κυριακή και ώρα 11:00.

Οι συμμετέχοντες  ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και το Δήμο Ρόδου  για την άψογη συνεργασία που παρείχαν και την οργάνωση, προκειμένου ο διεθνής αγώνας να διεξαχθεί με όλες τις  προδιαγραφές στο νησί της Ρόδου.

Τις αποστολές των Ελλήνων και των Βέλγων αθλητών καλωσόρισαν: o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλης Μανδρακός, η αντιδήμαρχος Άννα  Ζωάννου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελπίδα Ατσίδη ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Κάλλιστο Διακογεωργίου.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στην κεντρική ομιλία μου και στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Συμμαχίας», στην αίθουσα του Ροδινιού την Τρίτη 14/05/2019 στις 8:30μμ .

SHARE
RELATED POSTS
“Τα πέντε κλειδιά” και η βασίλισσα των πωλήσεων Λένα Μαντά στη Ρόδο
Διθυραμβικά σχόλια για τη Ρόδο στον βρετανικό τύπο! – Φιλοξενία, ξενάγηση Δήμος Ρόδου
Να αλλάξει μέχρι και όνομα η ΝΔ, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.